Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Efsane Elektro Gitarlar, Amfiler ve ekipman


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Çok sevdiğim ekipmanımı elimden çıkarıyorum. İçerik :

1. PRS Custom 24 - Burnt Cherry Sunburst
2. Ibanez XPT700
3. Washburn Idol
4. Marshall JMP-1
5. Matrix GT800FX Power Amp
6. Peavey Valveking
7. 3U ve 4U Rack Caseler
8. Behringer Ultra DI BOX
9. Boss DS-1 Cihan Düşmez Mod


PRS CUSTOM 24 - Burnt Cherry Sunburst - 4500 TL



Gitar PRS Custom serisinin en iyi üretimlerinden birisidir. Do-re müzikten aldım ve birkaç PRS denedikten sonra bunu seçip aldım. Özellikle tremolo kolu olan modellerinden ve rengini de özellikle seçtim. Gitar çok temiz faturası ve garantisi bulunmakta, hardcase ile verilecektir.


Bu gitar inanılmaz hafif ve çok rahat bir klavyeye sahiptir. Ciddi alıcılar evimde deneyebilir. Gerçekten muhteşem 10 numara bir gitar diyebilirim.


Gövde Maun/Akçaağaç Kaplama

Klavye Hindistan Gülağacı

Perdeler 24

Klavye İşlemesi:Birds

Manyetikler PRS 57/08 Bass Humbucking Pickup, PRS 57/08 Treble mPickup Humbucking Pickup

Kontroller Master volume, tone ve rotary switch

Köprü PRS Tremolo

Akort Mekanizması PRS Kilitli

Renk Burnt Cherry Sunburst

Metal Aksam Krom


Ibanez XPT700 - 900 TL



Bu gitarı ilk maaşımla almıştım. Bu yüzden benim için özel bir yeri vardır. Çok rahat bir klavyesi var. Üzerinde aktif manyetikleri taklit eden Dimarzio Activator manyetikler bulunmaktadır. Hardcase i ile birlikte verilecektir.


Sap: 5parça Wizard II Akçaağaç/Ceviz Thru neck

Gövde: Maun

Fret: Jumbo fret

Köprü: Edge III

Sap Manyetiği: DiMarzio® D Activator™ (Humbucker)

Köprü Manyetiği: DiMarzio® D Activator™ (Humbucker)


Washburn IDOL - 750 TL



Bu gitar bana gitar çalmayı sevdiren ilk gitarımdır. Çok hafif ve çalımı çok rahat ve sert müziklerin çok rahat icra edilebileceği bir gitar. Yıllarca bana çok iyi hizmet etti. Arkasında iki tane nokta şeklinde boya dökülmüş olan yeri var. Bunun dışında iyi oldukca iyi durumda. Bu gitarımı satmayıp duvara asmayı düşünüyordum aslında ama elimdeki herşeyi çıkarmışken bunu da çıkaracağım. Maalesef bu ürünün detaylı bilgilerini bulamıyorum aldığımda da öğrenememiştim. Üzerinde Seymour Duncan manyetikler bulunmaktadır ve fiyat aralığına göre muhteşem bir gitar. Bu civarda bütcesi olan herkesin en azından bir denemesi gerektiğine inanıyorum.


Marshall JMP-1 - 1000 TL



Bu ürünü anlatmayacağım zaten bilen birisi almak isteyecektir. Ancak temiz durumda ve iyi bakılmış olduğunu söyleyebilirim.


Matrix GT800FX Power Amp - 1400 TL



Bu ürün İngiliz Matrix firmasının üretmiş olduğu muhteşem bir power amfisidir. Türkiye'de bulunmamaktadır. Özellikle AXE FX kullananlar çok çok memnun olduklarını söylüyorlar. Eğer power amp arıyorsanız aşağıdaki tartışma ve inceleme yazılarını okumanızı mutlaka öneririm.


Bu ürün özet olarak 1u boyutunda 800watt transistörlü ve 2 çıkış kanallı bir power amfidir. 3.5 kg civarı olduğu için taşınabilir bir rack için en iyi power amp seçeneği olduğunu söyleyebilirim. Gerçekten çok özel bir alet Türkiye'de bulunması imkansıza yakın. Bu aleti Cihan Düşmez'de AXE FX ile kullanmakta. Kendisini bilenler tanıyanlar ondan da fikir alabilirler.


http://forum.fractalaudio.com/amps-cabs/48376-great-matrix-gt800fx-review-hri.html

http://www.hugeracksinc.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=81418


Peavey Valveking 112 - 900 TL



Bu amfi içerisinde Celestion V30 hoparlör bulunmaktadır. Öncelikle bu speaker tek başına bile oldukca değerlidir. Amfi clean ve drive kanallarından oluşmaktadır ve bir de üzerinde reverb ile boost seçenekleri vardır. Boost seçime göre hem gain hem volume ya da her ikisini ayrı ayrı boostlayabilmektedir. Bu amfi 50watt ve tüplü bir amfidir. Boost ve reverb özellikleri sayesinde her sahneyi çok rahat bir şekilde pedalsız kaldırabilmenizi sağlayacaktır. Güzel clean ve crunch tonları bulunmakta boost seçenği ile de güzel lead tonlarına erişebilmektedir.


Rack Case'ler 3u ve 4u - 150 / 175 TL

Bu rack caseler yukarıda matrix power amp ve jmp-1 in resimlerinde görünen rack caselerdir. 3u olan rack case 150 TL 4u olan rack case de 175 TLdir.

Behringer Ultra DI DIBOX - 100 TL

Standart DIBOX. Hiçbir problemi bulunmamakta.


Boss DS-1 Cihan Düşmez Mod. - 120 TL



Cihan Düşmez tarafından modlanmış olan, booster veya direk kendi driveları için kullanabileceğiniz DS-1 pedalımı satıyorum.

Ekipmanın hepsi çok temizdir.

İletişim
Deniz Sayman
0555 255 7418
[email][email protected][/email]

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...