pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 selamlar, pazartesi proficiency sınavım var.özellikle çalışmam gereken yerler nelerdir, tavsiye edeceğiniz siteler nelerdir ? sadece tenseler değilde bu bağlaçlar, sonra "verb +verb-ing", "verb + to verb + smt" gibi kalıplar, nelere çalışmalıyım ? yardım edeceklere şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 star'da cl finali var bakkaldan iki bira bide tuzlu fıstık al tadını çıkar. şu durumda senin işine yarayabilecak en iyi tavsiye bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Hangi okul, proficiency üniversite hayatımda gördüğüm en kolay sınavdı bu arada. GeneldeParagrafları en uygun kelimelerle tamamlarsın, şıklarda her zamanı verir ama en uyanı seçersin. Boşluk doldurma vs... vs... Onun dışında essay yazdırırlar, bölümündeki derslerde yazman gereken paper'ların alt kademesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 samplelar yaptık, essay yazma falan.işte vocab bilgisi, cümlede yakın anlam falan olacak.readinglerde sıkıntı olabilir, bundan tavsiye iyi olur @cihant, hacı bütün sene yattım yarın kpssye girip memur olcam kafasında yazmadım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Geçmiş olsun, GJ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar