Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

*SOE Kendi İpini Ceker.*

Dethatt

Öne çıkan mesajlar

Yeni Patche ile eklenen badge ler arasinda

...has destroyed the Death Star

in bulunmasi ile SOE ini kendi ipini cektigi ve yaninda Star Wars Galaxies ide goturudugu kanisindayim. Ilerki publish lerde

...has killed Obi-Wan Kenobi

gibi badglerin bulunmasini sabirsizlikla bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendilerini kutlarız efendim. Adlarını MMORPG ler tarihine altın harflerle yazdırdılar...

Sen tarihin çıktığı zamana kadarki en süper MMORPG sini yap, her şeyiyle oyun dört dörtlük olsun, sonra oyunu götürmeyi becereme, bugünlere getir.

Aferim, aferiiiiim![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

ağlamak istiyorum! ağlamak istiyorum! ağlamak istiyorum!

ağlicam da galiba. bu adamlar manyak mı abi ya. saga yı mahwediyolar :(

ama googleda arattım hiçbi yerde bu badge le ilgili hiçbişe bulamadım bi yanlışlık olmasın? yok yani inşallah yanlışlık olmuştur, umarım :([signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

belki 1 kerelik bi event yaparlar beta test sonunda. oyunun sağlamlığını denemek için. max sayıda oyuncu max sayıda kapılma için. beta testte oynayan oyuncuların gerçek karakterlerinede (eğer becerirlerse) bu badge yi koyarlar.

ne fantezi. soe bunu düşünebilse oyunun geri kalanının ne kadar mükemmel olucağını düşünemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

yıkıldım. harbi yıkıldım. "...has destroyed the Death Star" nedir ya düşündükçe fena oluyorum. yani başka macera mı kalmadı badge olarak oyuna konulabilicek? filmlerde zilyon tane ayrıntı war quest hikayesi olarak kullanılabilicek

şaka olsun bu lütfen şaka olsun[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

simdi anlamadigim neden bazi kisiler kılıf uydurmaya calisiyo parami aliyosunuz kardesim soe den :P yani bunun mantikli bi aciklamasi olacaz *saka* bile olsa olmamasi gereken biseydir bana gore bukadar olaydan sonra. Simdi Death Star ozel bir seydir diger ozel karakterler gibi ve hic bi sekilde yok edilemez. Sadece ve sadece hikayede 2 kere yok edilmistir ve ozel kisiler ve ozel bir durum sayesinde. Bu bana gore bi insanlari eglendiren bi event olmaktan cikar hikayeyi batirmaya gider. Ki soe elinden geleni yapiyo. Tabi Lucas amcaminda bundan haberdar olmamasinada imkan yoktur sanirim heh.
Sosyal ağlarda paylaş

o badge özel büyük bir event badge i olabilir, nasıl Dark JK ların arenası olacaksa diğer oyuncular arasında mesela filanca gün Death Star event yapılcak denir bu 1 kere olur ve büyük ihtimal JtL expantion ı olanlar katılabilecektir ve event ın sonuna kadar gelebilenlere bu badge verilir. Fazla karamsar olmayın, kötü değil iyi bile olabilir.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 22 Ekim 2004 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

infosunda ...has destroyed the Death Star yazarsa birinin bu buyuk bi sacmalik olur bunun pek paramsarlikla ilgisi yok. Zaten JTL de Star Destroyer bulunuyor. Event olacaksa orda olmasi daha mantikli kimse Star Destroyer a saldirmaya mantiksiz diyemez. JEdi olayina gelince SOE nin tek kacis yolu EU zaten o sekildede kacip kendilerini duzelttiler bi nebze. Ama bu olay EU a girerse pek bi sacma olur heh.
Sosyal ağlarda paylaş

nedir ki? luke la kanat arkadasi olursun quest icabi orda zilyon tane xwing var cogu patlio patlamio eheh..onlardan biri halinde senaryo geregi (act kac olur bilemem tabi) buyuk eventi bitirenlerden olursan bu badge eglenceli..savas gazisi misali..JTL de olur garanti tabi..hatta baya buyuk kalabalik bi event olmasi lazim..neticede o savas sonrasinda canli donenler deathstari patlatmis sayilir

(hayir luke patlatti ne alaka denilebilir tabi, ama savas piskolojisi tek amac ugruna birlik olmus cocuklar, tek kisiye adarlarsa zaferi simdi hir cikar pilotlar arasinda hehe )

yoksa ne var bildigin deathstar, bacayi tuttur patlat voliyi..soe de doldursun parayi biz de burda kucuk dunyalari kurtaralim :)[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

o savaşa katılıp ölenlerin hepsi death star ı yok etmiş sayılır beyler. diğer ölen ölmeeyen rebel pilotları olmasaydı luke o proton torpidosunu o delige sokabilirmiydi? solo son anda yetişmeseydi yaşayabilirmiydi?

elbette o eventte olup sonuna kadar dayanıp death starı yok edersek rebeller olarak o badgeyi alıcaz.

biz kıçımızı yırtalım luke badge olsun var mı öle şey :)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi tek eventle badge veremezler, nah buraya yazıyorum. Bir kere olacak da, ona katılanlar alabilecek hedede hödö.

Bu olayı kesinlikle corvette gibi yapacaklar ve oyunun shiti çıkacak. SOE de artık anladığım gizli maksadını başaracak.

Heriflerin amacı milleti SWG den bıktırıp (ama acc kapattırmaya kıyamayacaklar karakterler yüzünden) Everquest2 ye geçtirmek. Hem kutu parası hem aylık para ooooh.

Gelsin paralar gelsin paralar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anlamadiginiz DeathStar ozel birsey. DeathStar Luke un FOrce sahibi olmasi sayesinde patlatiliyor. Bi akliniza getirin son dakikalari Luke un ates etmeden once goreceksiniz. Tabiki Luke tek basina DeathStar i patlatmiyo ama gidipte DeathStar i yok etti gibi bi badge cok sacma olur. Bunun yerine zilyon tane badge verebilirler. Han Solo nun stardestroyer dan kacarken saklandigi astraoit sandigi yere gidebilirsiniz belki quest sayesinde falan filan. OZaman Darth Vader da tek basina oldurmedi Obi Wan i. Zilyon tane etken var bizde orda StormTRopper olalim badge alalim hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

benzettigin olay çok saçma.

darth vader in obi wan ı öldürmesinde çevre etkenler hiç yoktu. ayrıca darth vader obi van ın orda oldugunu "sense" ledi. orda duran storm trooperın da hiç katkısı yoktu. benim anlattığım şeyle pek alakası olmayan bi durum yani.
Sosyal ağlarda paylaş

hikayedeki hersey birbiriyle baglantili olduguna gore herdurum birbaska durumu etkiliyor. ben soe nin bu olayi iyi niyetle yaptigina inanmiyorum cunku soledikleri hicbirsey yaptiklariyla uyusmuyor soylediklerinin bir cogunu yapmiyorlar vs. TH nin aciklamasi Sadece Luke bu badge i alabilir ole ise neden herkezin character kisminda bu yazi bulunuyor diye merak ediyorum. Para kazanmak icin Luke karakteri bile satacaklarini dusunuyorum acikcasi. Bole bir event yapilacaksa verilen badge o olmamalidir. DeathStar i yok etmek baska o saldirida bulunmak baska. Illa yapilacaksa DeathStar a duzenlenen saldirida bulundu veya DeathStar a duzenlenen saldirida imperial tarafinda savasti vs seklinde yazilmasi daha mantikli.

Su yaziyi cok sevdim Forumlardaki

*Death Star blows up*

Your Quest Journal has been updated

Mission: Blow Up the Death Star Complete

Congratulations! You have earned a new badge.

New Badge: Blowing up the Death Star

You have received 1,000,000,000 points of space combat experience.

You have looted a Sienar Systems Mark XXIV Uber Twin Ion Engine

You have looted 20,000 Stormtrooper helmets and assorted charred body parts

*Death Star respawns*

Ayrica yanilmiyorsam suanda 2. Death Star yapim asamasinda yani bu Death Star i Luke patlatmiyor bildiginiz gibi TH ninde bu badge i sadece Luke alir aciklamasida baya bi garip geldi. Bu olay sanirim "Hikayenin gectigi bu donemde cok az Jedi var ve Jedi olmak cok zor olacak ve cok cok az Jedi olacak" aciklamasinin akibetine benziyo. :)
Sosyal ağlarda paylaş

hikayenin başladıgı zaman o haklısın. ama galaxies hiç bi zaman filmlerdeki zaman sıralamsını izliycez demedi. bildigin gibi birde expanded universe var star wars konuları içinde. galaxies programcılarının böle bi serbestligi var.istedikleri gibi senaryoyu degistirebilirler film oyunu olmadıgı için. mantık çerçevesinde tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi EU da olsa filmden tamamen uçuk değil.

Ayrıca jedi mavraları bile olabileceğine garanti bu işin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...