Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bakır sülfat hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var. (internette detaylı arama yaptım, daha farklı bilgiler çıkma ihtimali üzerine buraya yazıyorum) temel iki soru: bakır sülfat nedir? bu büyük ölçüde tamam, sadece kimyasal dizilimini bilen varsa süfer olur kullanım alanları nelerdir? tarımda dezenfektan, akvaryumlarda temizleme malzemesi olarak, kan bağışlarında hemoglobin düzeyini belirlemek için kullanılır. bunun dışında pek birşey bulamadım bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirilerse sevinirim.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 EK: anahtar kelimeler: bakır sülfat, CuSO4, göztaşı[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Havuzlarda çöketici olarak kullanılıyor[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Qui Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bakır yaralanmaları gözde şalkozis yapıyor :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
Predator Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 http://www.theodoregray.com/PeriodicTable/index6.html belki bu site yardımcı olabilir[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ehuh. bi yerden yüklü miktarda bakır sülfat mı ele geçirdin?[signature][hline]einsof_totor23 demiş ki: ben astronotum ve şunu söliim kesinlikle yalnız değilizdir büyük bi ihtimalle.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 mavi bişidir eheuhe:)[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Gaming Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 http://www.oldbridgechem.com/msdscuso4.html http://www.oldbridgechem.com/CuSO4.html buyrun.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: horacegoesskiing, 25 Ekim 2004 20:40 tarihinde demiş ki: ehuh. bi yerden yüklü miktarda bakır sülfat mı ele geçirdin? ahaha :D yüklü miktarı da para etmez ki :D bahadir, verdiğin linkler ( özellikle ilki ) çok işe yarayacak. sağolasın.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Kimya yı hiç sevmedim ÖSS de sırf kimya yüzünden battım[signature][hline]D&C Online Forum
AMO Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 http://de.wikipedia.org/wiki/Kupfersulfat almancan warsa baya işine yarıyabılır bu sıte[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 .........O .........|| Cu-O=S=O .........|| .........O sıktım ama :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 oyy naapmışsın S'e 8 bağ yaptırmışsın :D oksijenleri yarısı çift bağ yarısı 3 bağ :D otur, 0[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?!
PZ958 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Bakır sülfat POTASYUM denen o müthiş elementin yanından bile geçemez. Yani bakırla sülfat birleşip bir potasyum edemiyorlar. Potasyum kutsaldır. Zemzem suyunda bile var olduğu iddia edilir. Öyle değil mi Benjamin? Tabi Cevat Abi öyle.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Öne çıkan mesajlar