Abus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 böle bir free hosting var mı arkadaslar?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 abus abi 100 mbye kadar ul edebilcegin siteler var ancak senin istedigin galiba arkadaslarinla paylasmak yada nete yayinlamak bu sorunun cevabini bilen duyan goren varsa cok sevinecegim ancak tekrarlayayim nette yayinlayacabilecegimiz ve bir den cok kisinin cekecbiliecgi bir site ve beles olacak ..ama sen yok kar desim ben kendim icin istiyorum bana ne elalemden diyosan streamload u bir dene 1 aylik beles yada 100 mb i gectigin anda uyeligin iptal ediliyo[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 gönlünce kullan[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Ne verilecek hesabım var Ne sorulacak günahım var Artık bende bilemez oldum Çizdim, oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar