Batilc Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bu starcraftın tarihi yazılı bir metni var mıdır? şöyleki varoluşun başlangıcından kerriganın egemenligine kadar olan zamanı anlatqan bi sc tarhi var mı yok mu? varsa cok iyi olur...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hic arama buttonu nu kullandin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 benim istedigim daha farklı.... daha cok warcraft ın tarihi gibi, herşeyi yıl yıl anlatan bi tarihçe gerekli. yani 2000 de su dogdu, 2011 de su oldu gibi[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ayrıca digerinde campaign tarihçeleri filan yazmıyo; yanlızca savaşın başlangıcına geliyo...[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 var oyle detayli kronolojik zamazingolar ama resmi midirler amator calismalar midir nedir bilemiyorum ve su anda nerde gordugumude hatirlamiyorum ama bakinirken cikar karsima o zaman bildiririm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Tam bir sıralama ama yok ama sclegacy.com da irklarin geçmişi hakkinda herşeyi bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 o zaman blizzard in resmi sitelerinde ingilizce olmak kaydıyla bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya blizzardın sitesinde bişiler bulamadım(ingilizce olması önemli degil)... benim arkadaşda aynen takvim kıvamında varmış bitane, mesela 2011 insanlarda ilk ışıkla çalışan araba filan yapılmış diye yazıo vesaire. işte bilmem kaçbin yılında zeratul doguyo gibi. bunu aradım da bişiy bulamadım bilen varsa negzel olur :-?[signature][hline]Bahçelerde Maydonoz; Gel Bize Bazı Bazı... Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar