BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bugün aldm taktik yükledm filan neyse program çalsti ama 2 adet sorunla karsi karsiya kaldm 1. Kanallari ayarliyamiorm . kanal ve frekans taramnasi yapmama ragmen hic bisey yok kanallarda . Acaba ben ayarlarda bi yerde hatami yaptm ? 2. programi kapatinca mavi ekran cikio bunun sebebi nedir ? bilenler yardim edebilirse cok sevinirim..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bende analog war cillop gibi gösteriyor bak dostum kablodan olabilir... Ve de programı ilk yüklediginde bir pencere çıkıcak tam kanal aramam ı bul ordan ayarlıycan...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ya ordan yapamadigimi yazdm ama yani olmadi[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar