TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 riskli alan içindeki binalar yıkılcak mış, binası için yıkım kararı çıkan yürütmeyi durduramıcak.devlet konut yada kira yardımı yapcakmış.60 gün süresi varmış yıkım kararı çıktıktan sonra boşaltmanın. yoksa direk evi indircekler aşağa. beyler ayık olun siz başvurmazsanız, belediye size ' evinizi yıkıyoruz panpa ' diyebilir. 1dk önce kanal d haber de dinledim.link aramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 keşke yıksalar, sanmıyorum uğraşcaklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 uygulanamayacak yasalara bir tane daha eklenmiş oldu böylece ha nasıl uygularlar.gider lüks semtlerdeki binalara dadanırlar. bebek'te, nişantaşı'ndaki adamın evini çürük bu bina diye yıkıp yerine başakşehirden daire teklif ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 yok risk bölgesi yayınlanmıştı galiba. o bölgelerde yapılcak sanırım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bizim evide yiksinlar yahu yenisini dikeriz yikma parasi cok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar