Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Arkadaşlar bende JVC GR-DX300AG var ama görüntüyü nasıl aktarıcam computer a driverı yükledim ama hangi programla yapılıyor bilmiyorum daha önce Movie Maker 1 ile yapmıstım ama 2 ile yapamadım hata veriyor bilen warsa lütfen söylesin ... Tüm Paticiklere Slm :P[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Kendi programi olmasi lazim? Yoksa G: H: gibi surucu yaratiyor olabilir. O da olmadi Photoshop veya Ulead gibi programlar ile import edilebiliyordur. Kamerayi taktiginda yeni donanim bulundu diyor mu bu arada?[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 yok ztn yükledim ama dlink edio açınca kapayıncada drong edio :) XP[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Aletin markasi neyse websitesine girip gerekli programi download etmeyi denedin mi peki?[signature][hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Driverı ordan yükledim...[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 böhühühü cwp weriiiğğğn :([signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 help ( üste çıksın die :) )[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar