Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 model olarak oldukça eski olan 8800gt karta http://www.teknobiyotik.com/catalog/product/view/id/2118/category/31/ bu psuyu bağladım. diablo 3 yükledim. oynuyorum tam oyunun ortasında çat monitör lsd almış gibi renklerde ufak bi bozulma oldu. bundan önce tf2 ve dota 2 1920x1080 vsync açık full detay hep oynuyordum. tf2de çok nadir de olsa black screen alabiliyordum, ama gerçekten çok nadir. neyse işte diablo 3ü de bu şekil 1920x1080 çalıştırdım shadowları kıstım tabi. neyse bu cızırdılanmayı aldıktan 3 saniye sonra bişey mi load oldu bilmiyorum tekrar yerine geldi devam ettim oynamaya. ama o sırada kalp krizi geçirdiğim için 1600x900e aldım görüntüyü hemen. o sırada king leorici falan kestim ettim sorun yok. guest olduğum için boş boş dolandım şehirde. sonra dedim bi daha alayım 1920ye, aldım gezindim bişeyleri parçaladım döndüm. oyundan çıktım ve bir daha girip start gameye tıklar tıklamaz lsd moda girdik yine bu sefer önce bi vga no signal aldım sonra bekledim 3 saniye. bekleyince geri geldi direk alt tabla masaüstüne geçtim ama yok böyle bi yavaşlık. o dehşet korkuyla reset tuşuna daldım resmen. şimdi sorun yok. tf2 dota2ye girmeye de korkuyorum, karta hasar gelecek diye. bu olaylar boyunca kart en fazla 71 derece oldu, 8800gt için normal değer. kasa yeni ve hiçbir parçaya overclock yapmadım. bu kadar hikayeden sonra özetle sorum şu : sorun psu mu ? kart mı ? anlayabilene speedfanda yazan voltajlar şu Vcore : 1,13V +12V : 11,35V AVcc : 3,38V Vcore : 1,54V +12V : 1,54V +5V : 1,54V +3.3V : 1,54V sorun diablo 3ten de olabilir ama bu durumun tekrarı halinde karta hasar olması ihtimaline karşın hiçbir oyuna girmiyorum, son girdiğim oyundu çünkü d3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Olaylar boyunca kartin sicakligini nerdne takip ettin? soyledigin sey gpu artifact i, tamamen kartla alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 az önce battle.net forumlarına baktım ve teknik destek bölümünde black screen no signal hatası almışlar başlığını gördüm 8-10 sayfa doluydu. umarım olay oyundandır. aida64 ile baktım sıcaklıklara. asusun kendi programı da aynı gösteriyor smartdoctor. kart asus marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 8800gt ile oynayabiliyor musun ya iyiymiş, baya eski kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 oynuyor en ufak kasma olmadan ama durduk yere niye problem çıkar arkadaş saydıracam artık valla bıktım pc ile uğraşmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar