Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Umut Tarlaları


WhiteDagger

Öne çıkan mesajlar

Vala o zamanlar gameshow zamanları ıste.O sıra yenı cıkmıs ılk turk oyunlşarından.Özol kardeslerdı galıba yapanlar.Neyse heves ettık aldık..Su kadar soylıyeyeım.Gecen gun yeni bi oyun download edip oynamaya basladım.Hede hodo american farmer adında bısı.Genl yapı aynı cıftcılık hayvancılık felan yapıosun ama grafık var( var denebılırse ) ama gerı kalan hersey boş.Ama bu umut tarlalarında ıse hersey var.Mesela ornek : tavuk kumesi kurdun dıyelım.yapıbıleceklerın :
1- anlasma yaparak bellı donemlerde bellı adetlerde yumurta satarsın.Anlşasmada belırtılen mıktarlarda teslım etmelısın.
2-Pazarlara yumurtalarını tasıyarak pazarda yumurtalarını satarsın ( bence en zevklısı buydu.Cunku satıs fıyatına gore satıs var.Fıyatı pazarın saatıne gore ve elındekı yumuırta mıktarına gore belırlıyorsun.)
3-tavuk cogaltıp satarsın.
Yada dıyelım ki tarımla ugrasıyorsun.Traktor aldın ılaclama sıstemlerın var felan filan urettuıgın urunu napacaksın?
1- urettıgın urune gore ya pazarda satarsın
2- yada Anlasmalarla fabrıkalara satarsın

Tarım yapıyorsun ama tarlanda urettıgın domatesını anlasmalarla guzel fiyatlara satmaktasın anlasma hukumlerınde kısın mal almıyacam demiyor.Napıyorsun ? hemen sera kuruyorsun.Kısında halkımızın sofrasından domatesı fabrıkasından salcası eksık olmuyor boylece.

Yada buyukbas hayvancılık yapıcaksın.
sut demek buyuk hayvancılık.Acık arttırma ile hayvanları alırsın( off deli zevklidir o acık arttırmalar ya ..) urettıgın sutu ya anlasmalarla yada pazarda satarsın..

Elinde bu sifre notu olan pati bana öm ile ulasirsa sevinirim.Tekrar söylüyorum orjinali var bende.Sadece şifre kağıdını kaybettim.

[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz

[Bu mesaj WhiteDagger tarafından 11 Ekim 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...