Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

serdar sakatlanmadan önce çıktığı maçlarda baya iyiydi aslında ama sakatlıktan döndükten sonra felaketti geçen sene, bekir kaptı formayı hemen. hasan ali'ye de biraz sabredilmeli, yabancı sayısı 5'e düşcek 2 sene sonra,o açıdan çok önemli. adamın potansiyeli var, biraz pişmesi lazım ama maç oynamadan da olmaz tabi o.

baroni de geçen senenin en iyilerindendi yahu, bu kadar kolay silmeyin adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Alex->Cruzeiro bitmek üzereymiş, sanırım Baroni de yanında gidecek, iki ayağı düzgün adam da gidince ortada baya bir yaratıcı eksiği çekecez demektir, şu kalan saatlerde Kaka-Diego vb. bişey patlatsalar bari

tam fernandeslik boşluk oluyor takımda,ah be tüpçü gitmeseydin kesin almıştık fernandesi :(
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Alex->Cruzeiro bitmek üzereymiş, sanırım Baroni de yanında gidecek, iki ayağı düzgün adam da gidince ortada baya bir yaratıcı eksiği çekecez demektir, şu kalan saatlerde Kaka-Diego vb. bişey patlatsalar bari

Pardon ama Meireles'i almadık mı? Zaten 2 forvetimiz var Sow Kuyt. Topal'da ortada oynuyor. Daha nereye Kaka Diego. Sow'u solda oynatıp tek forvet mi oynuyacaz? Yoksa Topal'ı solda oynatıp ortasahadan yermi açacaz? Nasıl olacak o iş ben anlamadım.2 ayağı düzgün derken Alex'i 2 kişi hesapladın sanırım. Cristian'a ayağı iyi dien adamın ya gözlerinde probmlem vardır yada şizofren falandır. Gayet 4-4-2 güzel bir kadro oldu. Mümkünse artık ileri hatta bişey alınması zaten şu durumda bile yedekte milyon euroluk oyuncular oturuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

la transfer sezonu kapandı zaten 100milyon€ girmiş. giren çıkan fenere. ne kakası ne diegosu ya abi allah aşkına Ricardo Kaka nın türkiyeye geliceğine inanan varmı ya? hadi bi şans kiralik lan o adamı kiralamak bile bitane daha meireles almak gibi bişey yani. hoş kaka derse ben fenerde oynamak istiorum maaşımdan kesin diye o zmn olabilir. ulan kaka parasıyla la masia gibi alt yapı eğitim okulu, kalıcak yer üstüne daha neler neler yaparsın yani. ilköğretim okulu bile açarsın lan yanına.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

"Tatar Ramazan" said:

Pardon ama Meireles'i almadık mı? Zaten 2 forvetimiz var Sow Kuyt. Topal'da ortada oynuyor. Daha nereye Kaka Diego. Sow'u solda oynatıp tek forvet mi oynuyacaz? Yoksa Topal'ı solda oynatıp ortasahadan yermi açacaz? Nasıl olacak o iş ben anlamadım.2 ayağı düzgün derken Alex'i 2 kişi hesapladın sanırım. Cristian'a ayağı iyi dien adamın ya gözlerinde probmlem vardır yada şizofren falandır. Gayet 4-4-2 güzel bir kadro oldu. Mümkünse artık ileri hatta bişey alınması zaten şu durumda bile yedekte milyon euroluk oyuncular oturuyor.

Valla Baroni gayette ayağı düzgün bir adamdı, Alex kadar değil tabii ki ama takımdaki göbek oyuncularının hepsinden teknik ve yaratıcı bir oyuncu, ha ön libero olarak pek bişeye yaramıyor çünkü mücadeleci ve hırslı değil ama MC/AMC olarak iyiydi işte hepimiz izliyoruz yıllardır hele ki geçen sene.

Meireles çok güçlü mücadeleci adam ama bir Alex değil, artık transfer kapandığına göre umarım Stoch'tan bolca faydalanmayı akıl eder hoca eğer Alex-Baroni daha oynamayacaksa veya gideceklerse.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...