Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

Cons said:

az daha beşiktaşın hakkını yediğimiz gibi spartakın hakkını yiyordunuz ama beceremediniz

hemen zeytin yağı örneği...beşiktaşın 3 puanını çalmanızla sparta'nın hangi emeğini çalacakmış fener?futbol işte, 2 gol pozisyonu 1 gol 1 direk sparta; 5 gl pozisyonu, 1 gol, 2 direk 2 yuhhhh lan sow(hepsi de 2.inci yarı)...
gidin olm ya,çok kötü oldum çok.
Sosyal ağlarda paylaş

2 pas yapamıyor fener oyun planı at kapan üstüne kurulu.kendi sahasında gaziantepspora bile kapanan bir takım oldu fener.e doğal olarak geriye düştüğü maçlarıda çeviremiyor.

aykutu anlamıyorum madem taktik anlayışın böyle,daum gibi koy alexi adam 1-2 pas atsın kurtarsın kıçını.2 yıldır alex sayesinde fenerin başında adam yinede inatla alexi kesme derdinde akıllanamadı bir türlü
Sosyal ağlarda paylaş

cetoritto said:

Cons said:

az daha beşiktaşın hakkını yediğimiz gibi spartakın hakkını yiyordunuz ama beceremediniz

hemen zeytin yağı örneği...beşiktaşın 3 puanını çalmanızla sparta'nın hangi emeğini çalacakmış fener?futbol işte, 2 gol pozisyonu 1 gol 1 direk sparta; 5 gl pozisyonu, 1 gol, 2 direk 2 yuhhhh lan sow(hepsi de 2.inci yarı)...
gidin olm ya,çok kötü oldum çok.

valla 3er 5er bırakıyolardı kendilerini ceza sahasında ama yetemediler.
Sosyal ağlarda paylaş

tartışmayın. bir ton mesaj okuyup silesim yok şimdi.

elendik, kısmet. olmadı. bu sefer platini değil direkler izin vermedi.

bu göstermiştir ki, uefa gibi nispeten daha güçsüz bir ortamda, maçlara şöyle çıkmalıdır aykut kocaman:

gg - yobo - egemen - hasan ali
topal
topuz
alex stoch
kuyt sow

formsuz olan kesilecek işte öndekilerden. krasiç girecek falan. krasiç alex'in yerine girecek mesela fakat sağda oynayacak topuz ortaya topal'ın yanına girecek.

çok gol yer, şampiyon olamayız falan ama en azından çok eğlenceli maçlar izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...