Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

lol bu ali yıldırım mı üstlendi şimdi transferi falan.
komple yıldırım ailesine devretsinler bari klubü herkes rahat etsin.

şampiyonlar ligi için oynayan takımın 12 milyon harcamasını öyle çokmuş gibi göstermelerini ben anlamıyorum sanki fenerbahçe daha önce hiç pahalı transfer yapmamış gibi.
şike de kapandı deniyor ama hala kapanmamış olabilir hala bir sopa korkusu var gibi sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

abi aranızda takip eden var mı bilmiyorum ama yıllık bilançosu geldi fener'in ( 2011 aralık ). pek parlak değil, hatta baya düşmüş kar. bundan 2 sene önce sene aralık ayında ( 2010 aralık ), 92 milyon TL kar yazmışlar.

2011 aralık ayında ise 5 milyon TL kar yazmışlar.

aradaki fark dağlar kadar. belki de istenilen transferlerin yapılmamış veya yapılmayacak olmasının sebebi budur ?
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

eğer problem maddi ise çıkıp söylesinler transfere ayıracak bütçemiz yok diye ama o zaman da sorarlar madem bütçe kısıtla ortasaha ihtiyacı bu kadar barizken niye krasiçe 8m veriyorsun diye

abi belki de bariz ihtiyacı orta saha değil takımın. takım belki uçacak krasiçle beraber ?

yani nerden biliyorsunuz, çıkıp antrenmanları mı izliyorsunuz ? not alıp hmmm orta saha daha önemli kanatlardan verim alıyoruz zaten yeterince diye sonuca mı varıyorsunuz ?

abi siz çıplak gözle maç izliyorsunuz, hiç bir istatistiki bilgiye vs. bakmadan, sadece o an gördüğünüzü yazıyorsunuz, söylüyorsunuz.

selçuk şahin top kaptırdı, aalllah belanı versin. bak demedim mi sana orta saha lazım diye. al işte adam top kaptırdı.

bu mudur ?

yıllardır kanatları olan ama uçamayan tavuk gibiyiz, ilk defa bu sezon 2 kanadımız var adam gibi.

izleyelim bakalım ne olacak, baktılar orta saha eksik, arada alırlar abi. hiç merak etmeyin siz. aykut kocaman'ın vardır kafasında bir şeyler.

ve edit : galatasaray şunu aldı bunu aldı, gerçekten umrumuzda olmamalı. galatasaray aynı beşiktaş'ın quaresma'yı falan aldığı sene gibi olacak. başta çok hızlı çıkış yaparlar ondan sonra düşüşe geçecekler. bu yazıyı buradan silmeyeceğim, eğer bu dediğim olmazsa benimle dalga geçersiniz.

dengesiz büyümek var ya, bu dünyanın en büyük yanlışlarından. yutamayacağın büyüklükte lokma almayacaksın ağzına abicim. galatasaray asıl dibini bu senelerde görecek, demedi demeyin. bakmayın siz, orta saha alınmaması iyi bir şey. öyle zart diye bütün mevkilere oyuncu almak 1 defada çok tehlikeli bir şey. orta saha alınmayacağını tahmin ediyordum zaten, açıklanınca rahatladım.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu selçuk attım öyle kafadan, mehmet topal olsun, mehmet topuz olsun.

ayrıca bu adamlar gayet iyi olabilir beraber. biraz alışırsalar ortaya, ki mehmet topuz aslında orta saha ortasında oynayan bir adamdı. bence alışırsa gayet iyi oynar orda.

artı belki aykut kocaman salih'e şans vermek istiyor ?

salih'i kaçınız izledi abi. kaçınız antrenmanda gördü bu adamı ?

bu adam için aday dediler. aykut dedi hatta bunu.

belkide oraya adam alırsak bu genç çürür, biz almayalım adam madam, mehmet topuz, topal orada idare ederler, o arada bu çocuk yetişir, sonra 10 sene rahat ederiz diye düşünmüştür.

olamaz mı ? olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

selçuk örneğine hiç değinmiyorum çünkü sende durup bi okusan yanlışını anlarsın.

evet dediklerinin doğru çıkma payı var haklı olabilirsin,canlı izlemiyorum maçları o da doğru ama hazırlık maçları ve vaslui maçlarını az çok izledik.

vaslui gibi bi takıma karşı kadıköy'de 45-60dk doğru düzgün top oynayamadık hadi rakip futbol oynamaya gelmemişti o da doğru yanıltıcı olabilir ama en zayıf gözüken yerimizin ortasaha olduğu net.salih diyorsun bakıyoruz son maçta ilk 18'e bile alınmamış,pek şans vermek isteyecek gibi durmuyor,türkiye kupasında 3. lig takımına karşı oynayacaksa o da pek şans vermek sayılmaz.bkz gs'de semih koca sezon oynadı,şans vermek öyle oluyor.

onun dışında rakip bizden 2 tane fazla transfer yaptı bizde hemen yapmalıyız gibi bir niyetle orta saha transferi isteyen yok bence burada.

mehmet topuz diyorsun,geçen sezon 3 tane gol atmış,ofansif olarak doğru düzgün hiç bir iş yapmamış bir topuz var.kayserideki topuzla alakası yok yani.

neyse yarın izleyip görürüz artık.karşımızda futbol oynamak için çıkacak hazır görüntüsü veren bir rakip var.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe Başkanı'nın amacı, UEFA ile ilişkileri iyi tutmak için Tahkim'in cezasını onayladığı kişileri yönetimden çıkarmak. Mosturoğlu öneriye ilk etapta sessiz kaldı, Yıldırım bırakması konusunda tekrar haber yolladı.

Fenerbahçe’de neler oluyor! Kapalı kapılar ardında çok ama çok önemli gelişmeler yaşandığı ortaya çıktı... UEFA’nın dosyasını incelediği F.Bahçe’ye karşı ceza verip vermeyeceği tartışılırken başkan Aziz Yıldırım’ın ilişkileri toparlamak adına bir takım girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Yıldırım’ın ilk harekatı, Tahkim’in cezalarını onadığı isimleri yönetimden çıkarmak için yaptığı belirtildi... UEFA’nın spor hukukunu baz aldığı düşünülerek ilk etapta Tahkim’in 1 yıllık cezasını onayladığı ŞekipMosturoğlu’nun istifası istendi. Hemde nasıl istenme... Yıldırım, uzun yıllar birlikte çalıştığıMosturoğlu’nun görevi bırakmasını talep etti. Bumesajı ise Mosturoğlu’nun yönetime girmesini sağladığı yakın dostu Tolga Deniz Aytöre aracılığıyla gerçekleştirdi.Mesaj da şöyleydi: BAŞKAN İSTİFANI MASASINDA BEKLİYOR... SIRA EŞKİOĞLU’NDA MI? Bu talebe çok şaşıran ve üzülen Mosturoğlu başkanın isteğine bir süre sessiz kaldı. Ancak UEFA yönetimiyle ilişkileri bir an önce düzeltmek için çaba sarfeden Aziz Yıldırım, beklentisini Mosturoğlu’na bir kez daha ilettirdi. Mosturoğlu’nun baskı ve kulübün de durumunu düşünerek görevi bırakabileceği ifade edildi. Bu bağlamda halkann diğer parçası ise 3 yıl hakmahrumiyeti cezası olan İlhan Ekşioğlu... Aziz Yıldırım’ın Ekşioğlu’nun da istifasını alıp UEFA’nın karşısına “Bakın yönetimimizde Tahkim’den ceza almış kimse yok” kozuyla çıkacağı belirtildi.

Haberturk
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Aziz Yıldırım’ın ilişkileri toparlamak adına bir takım girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Yıldırım’ın ilk harekatı, Tahkim’in cezalarını onadığı isimleri yönetimden çıkarmak için yaptığı belirtildi

Haberi yazanın hayalgücü daha mantıklı bir senaryoya yetememiş resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...