Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spor İle ilgili Alış - veriş Siteleri?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Turkiyede Böle güvenilebilir bir site warmı bildiğiniz..
Netten Forma,Ayakabbı,Short Takımların Faln Böle Eşyalarını bulabilceğimiz Alış-veriş sitesi arıyorum ...
Barcelona - Ronaldinho forması almak istiyorum ama Izmirde Bulamadım ... Nette belki wardır Sipariş ediliyordur böle bildiğiniz Siteler warsa Link verirseniz Çok Sevinirim ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Mesaj tarihi:
özel oyuncunun adı yazan forma bulamazsın tahminice formaların arka tarafında isimsiz ve numarasız satılıyor yanlışmı hatırlıyorum ??[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Evet isimsizleri satılıyor ama Izmirde bulduğum öle 7 tane forma var (Juventus,Barça,R.madrid,Milan,Inter,M.united ve Arsenal) Arkalarında Birşey yazmıyor ben Yazanlarından Arıyorum arkadaşlarımın Üzerlerinde var bazılarının Marmaristen abisinin aldığını söylüyor ve Izmir KOnak-Kemeraltında satıldığını söylüyorlar aradım heryeri ama bulamadım ..
Netten Sipariş ediliyordur diye tahmin ediyorum .. ama Link bilmiyorum acıkcası ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Mesaj tarihi:
Aldım bi tane Barça forması Orginal Yazı yazdırdım ama (Luis Enrique ye yyerine Luis Enrigue yazmışlardı)..Sinir olmuştum bi hem gerçek orginal yazısıyla alakalı değildi .. ondan arıyorum ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
  • Yeni Oluştur...