Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 downloads tabının fontu mu değişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Evet History ve downloads'ın fontları değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 eski hali daha iyiydi ya settings bile değişmiş öff bu googleın her tasarım hamlesi bi öncekinden daha kötü oluyor bi durun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 facebook, twitter a girerken şifreleme (ssl) hatası veriyor ya bu son sürüm. bilmiyorum şirkette olduğumdan mı kaynaklı ama firefox ile açaibliyorum siteleri. chrome da devam et desem bile sayfa saçma sapan görünüyor. başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 sslde sorun olmadı benim, bağlantından herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Ben beğendim fontları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar