faki Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Şimdi arkadaşlar, terminalden mission alıyoru, peki terminalde sadece o gezegende olan jedi mı görebiliyoruz, yoksa herhangi bir gezegende tüm gezegenlerden jedi avlıyabiliyoz mu ona göre terminallere gidecem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Tüm cedayları görüyorsun + online offline farketmiyor aldığın görevdekiler offline da olabilir. Sana önerim direk liste yapman. O listedekiler gelene kadar refresh falan edersin. 1 ay kadar önce ben de jedi keserdim ya :( ADMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN, AÇ ŞU PORTU AÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 26 Ekim 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 ben hala bh kesiyorum ustelik terminaldende gorev almama gerek yok kendileri geliyolar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 eh "elimi sallasam ellisi..." diye bi şarkı vardı sen onuda söylüyosundur :)[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 sus beah :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 hüeühehü aman abi tanıyamadım pardon[signature][hline]SWG Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy CoH Muntasar @ Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar