pulkas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ bununla anlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Minimum: Intel Pentium D 2.8 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ You Have: Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHz Bi tek bundan kaldı kıçı kırık ekran kartım dahil diğerleri geçtisdfghj low yada medium ayarlarda oynanmaz mı ya? bi guest pass bulabilsem off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mourners Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 guest passların hepsi sk ya kadar mı sonrası için varsa banada yollayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bir tane hala duruyor isteyen varsa özelden mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Br3akfree Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Elinde guest pass olan 1 tane verebilirmi acaba kaç gündür arıyorum bulamadım 1 tane.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Br3akfree said: Elinde guest pass olan 1 tane verebilirmi acaba kaç gündür arıyorum bulamadım 1 tane.:( kaç gündür arıyosan 4 liraya kıy gittigidiyordan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar