tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Diablo-III-8370-enUS-Installer veya enGB installer klasorunu acin eger installer tome dosyalarindan birisinde .part yaziyorsa o dosya corrupted olmustur gidin installer'i tekrar calistirin, %100'e kadar check edicektir ve hatali kisimlari tekrar indiricek ve setup'a basliycaktir desktop'da oldugunu farz ediyorum Diablo-III-8370-enUS-Installer klasorunun tekrar desktop olarak secin yukleme yerini yoksa sil bastan indirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ayrica benden 1 soru: bunun setup'u cok mu yavas? 3-4 dakkadir satup acik hala %7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Evet yavas, yarim saat suruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 54 mb'lik bi dosya indiriyor ama bok gibi dl rate heralde herkes abandigi icin bu bitince girebilicek miyim login screen'e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 p2pyi kapatmayı dene dl'er optionstan adsl varsa ul kitliyodur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Yok installer ı ne kadar baştan çalıştırsam da, tome 3 ün sonundaki part kaybolmadı ve %41 de devamlı bu hatayı verdi. Şimdi tome 3 dosyasını komple sildim, çalıştırdım installeri 3.6 GB civarı tekrar indiriyo bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 quixef said: Yok installer ı ne kadar baştan çalıştırsam da, tome 3 ün sonundaki part kaybolmadı ve %41 de devamlı bu hatayı verdi. Şimdi tome 3 dosyasını komple sildim, çalıştırdım installeri 3.6 GB civarı tekrar indiriyo bakalım. checkledi mi %100'e kadar? bende direk check etti ve setupa basladi 300 kb mi kala downloader'i kapatmisim indirirken o yuzden olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Check tamamlanmıştı ya, zaten sabah görmüştüm yeni installer olayını ve indirmiştim o 65 mb lık parçayı, şimdi ne yaptıysam olmadı ProgramData/Battle.net i sildim, onu ettim bunu eyledim olmadı, sildim işte Part3 ü ben de, şimdi 45 dakka kaldı diyor bitmesine şimdilik paniğe mahal yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 macte de baska bi hata veriyordu ama dedigini yapinca duzeldi indirdi kurdu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 abi enGB versiyonu bok gibi 30 mblik mis gibi yeni enUS downloader/installer yapmislar enGB hata veriyosa ve cozemiyosaniz direk onu indirin gece 1'de de EU serverini secip girersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Çalıştı! Part 3 ü komple sildim, 3.6 GB ı baştan yükledi, halen part tı (aaaaaa hayal kırıklığı ses efekti), installer ı bu sefer bi daha çalıştırdım, o repair ile kendine geldi part ibaresi kalktı ve oyun kuruldu. Hmmffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 kurabiliyor musunuz siz şu anda? an unexpected error occured while trying to install. Please try again or contact Customer Support diyor :-S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 hmm tamam kurulabiliyormuş hallettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 nası çözdün abi o hatayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 said: An itibarı ile yükleme işlemini çözmüş bulunuyorum. Yaptıklarımı adım adım altta yazacağım. 1 - Bilgisayarımın içinde bulunan tüm battle.net klasörlerini arattım ve sildim. 2 - D3 Betayı uninstall ettim. 3 - http://eu.media.battle.net.edgesuite.net/downloads/d3- installers/589acdb4-c660-318a-b993-01528fad7da6/Diablo- III-8370-enGB-Installer-downloader.exe dosyasını indirdim. 4 - C'de Diablo 3 isimli bir klasör yarattım. 5 - Bu klasöre download ettiğim dosyayı koydum ve çalıştırdım. 6 - 1-2 mb indirdikten sonra install'u kapattım. 7 - Hafizada kalan "Diablo-III-8370-enGB-Installer- downloader.exe" dosyasını durdurup, kapattım. 8 - Önceki download ettiğim (7.6 GB) dosyaları Diablo 3 klasörü altında yeni oluşan "Diablo-III-8370-enGB- Installer" klasörünün altına kopyaladım. Ama önce içindekileri sildim. 9 - Sonra Diablo 3 klasörü içinde bulunan "Diablo-III- 8370-enGB-Installer-downloader.exe" dosyasını yeniden çalıştırdım. 10 - Artık tüm dosyaları kontrol edip, 7.55 GB'a kadar bir problem bulmadı. Devamında da 50 mb'lık kısmı baştan indirdi. 11 - "Diablo-III-8370-enGB-Installer" içinde bulunan "Diablo III Setup.exe" dosyasını çalıştırdığımda yüklemeye başladı. BURADA ÖNEMLİ BİR NOKTA VAR. Kesinlikle setup ile gelen default klasöre install yapmamanız gerekiyor. HEPSİ BU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar