Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Segili patiler. Bir haftasonu kaçamağı yapmak için cumartesi sabahı Ankara'ya gelmiştim. Gayet keyif aldığım iki gün geçirdim. Şimdi şehrime -İstanbul'a- geri dönme zamanı. İki gün boyunca neşeme neşe kattığınız için tüm patilere teşekkür ederim. Ayrıca radyo yayınlarında isteklerimi geri cevirmeyip müzik hasretimi dindiren Alexi Dresquin ve Diablesse de çok teşekkür ederim. Gece gezmelerime zevk kattınız. Hepiniz hoşçakalın.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 İstanbulda da paticik.com'a girebilirsin.. Ankaralılara değil de paticik'e veda etmişsin gibi olmuş yazı.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 heh ben de bişiler sölicektim saolsun arkadaşlar düşüncelerimi dile getirmiş :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Gece gezmeleri : Gecenin bir vakti patide turlamak mesajlara bakmak mesaj yazmak. İstanbul'da nete girememe : Ne yazık ki yeni taşındığım evime halen telefon hattı bağlanmadı. Bu nedenle nete girmem için kafelere gitmem gerekiyor. Kısıtlı zaman aralığında da bu nadiren mümkün oluyor. (Bakınız sorulara bile anca iki gün sonra cevap yazabildim.)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Öne çıkan mesajlar