Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Hacılar Bende ilk nwn ve Shadow of Undrentide var... Başta bu prestij classları seçemiyorum acaba sorun bendemi yoksa oyunun düzeni böylemi... Mesela ben Blackguard olmak istedim seçilmediğini gördüm ve ileride bişekil olunabileceğini tahmin ettim ve chaotic evil warriorla bayağı ilerledim ve türlü pisliği yaptım ama tık yok... Nasıl seçiyorum bu prestij classları?[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 prerequisite'lar var, herhangi bir prestige class almadan once erismen gereken ozellikler seklinde ozetliyim. her bir prestige class'inki farkli. orada blackguard'in uzerine tikladiginda goreceksin, o sartlari yerine getirirsen secebiliyorsun.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar