Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Altınbaşak dışarı satılıyor bildiğim kadarıyla. Tekirdağ iyiydi, bozdu gerçi ama iyidir yine. Ayrıca Rakı meze olmadan bir hiçtir, bi de muhabbet şarttır tabi.Böyle hararetli geyik dönmeyen yeri sevmez rakı.[signature][hline]I'd like to try to live my life again. I'd like to see where I was going wrong.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Rakı pek çok kişiye epey uzaktır. ilk içişte miğde bulandırır kokusu bayar. ama bikaç deneyimden sonra hastalık yaratır kokusu ağız sulandırır düşünmek bile hoştur :) Tabi her ortamda gitmez. Ama Çiçek Pasajında 4 kişi 3 büyük tekirdağ (100lük) devirip istiklalde kol kola yürümenin zevki çok ayrıdır.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Altınbaşak dışarı satılıyor bildiğim kadarıyla. Tekirdağ iyiydi, bozdu gerçi ama iyidir yine. Ayrıca Rakı meze olmadan bir hiçtir, bi de muhabbet şarttır tabi.Böyle hararetli geyik dönmeyen yeri sevmez rakı. işte o Aslan Sütü die satılan altınbaşağı migroslarda bulabilirsin.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 msnden dedi cizdirdin karizmayı dedi biz de edikleyek bari kafamı kırarım seni kıracama diyerekten.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 24 Ekim 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Sen hep erkeklerle yürüyosun sanırım benim bahsettiklerim dişi...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Allahım Sana Şükrediyorum... Dünya'ya bizi güldürmeleri için şebekler gönderdiğin için.. ve bu şebekleri paticiğe kazandırdığın için.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kadeh sayılmaz ama 400milyon hesap geliyosa iyice sayılır herşey, ben rakı sofrasında değil istiklal caddesinde kol kola girdiğimizi söyledim. Özel msj olarak her olayda bir kötülük çıkartıp insanların yüzüne vurduğum suçlaması ile suçlandım ama görüyorum ki benden başka herkes yapıyor. 6 senedir rakı içen birine ders vermeye kalkmasın en azından 3-5 kere rakı içip Rakı uzmanı kesilenler.[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sherefe laf yoksozu ozu aynı adamın.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 :) geçenlerde taximde gayet 2. sınıf bir meyhaneye gitmiştik maksat rakı muhabbeti olsun fazla bayılmayalım diye. Tabi ortaya Acılı, patlıcan salatası, midye, ana yemek olarak balık falan geldi yedik içtik 3 şişe kadar da rakı gitmişti 5 kişiydik. 2.sınıf olmasına rağmen Rakının şişesi 45Milyondu Nevizade'de Le Gustasyon yada Çiçek pasajına gitmediğimize pişman olmuştuk.. Bide Çalgıcılara para atma olayı vardır o da ayrı bi zevkdir. 20 milyon atıp adamın önünden 10 milyon aldığım günü hatırladıkça güzleriz :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Kıbrıs'da büyük yeni rakı 7 milyon civarı(sahte falan diil) Ama sanırım burda üretiliyor ve tadı Türkiye'dekinden farklı
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 dogru mu bone? :D[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Absout da 11$ marlboro da en son 2,5 milyondu :D kumarhanelerde whiskey ve sigara da bedava.. :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 eheh kıbrıs rule o zaman :)[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 rule tabi buradan kıbrısa okumaya gidenlere aman oralar çok pahalıdır derler ama giden görür ki ne kadar ucuz bi memleket :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu karıştırmazsak sevinirim. Çünkü gerçekten patilerin rakı yorumlarını merak ediyorum.
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 biz de zaten soyledigin konuyu tartısıyoruz. rakı ucuz olmazsa rakı hakkında yorumlarını alacagın patiler olmayacak.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Jabba Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Alexi_Septimus, 24 Ekim 2004 14:37 tarihinde demiş ki: Ayrıca Rakı meze olmadan bir hiçtir, bi de muhabbet şarttır tabi.Böyle hararetli geyik dönmeyen yeri sevmez rakı. 10 numara doğru yazmı$ın.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 @lord_elvyn Absolut ve Marlboro fiyatları, kumarhanede viskinin bedava olması gerçekten rakıyla alakalı.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 @selamon hayir kibristaki raki fiyatlarinin ucuz olmasindan da dem vurduk.[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa..
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Peki simdi Kibristan buraya gelirken bi kasa raki alsak sorun cikmadan gelebilioz mu geri tr ye
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 @lord_elvyn kıbrısta ki rakı fiyatı benim rakımı ucuzlatmaz veya pahalılaştırmaz ki. amaan neyse bugün herkese cevap veriyorum bi agresifleştim boşver. (bu arada asıl tepkim kolkola yürüme geyiğineydi kıbrıs muhabbeti figüran)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Rakılar içinden içmek için öncelikli tercihim Tekirdağ rakısı. Şişesinin 20 milyon olması ayrı bir kıl durum olsa da, Yeni Rakıya göre daha hafif olan içimi ve kokusu Tekiri benim için tercih sebebi yapıyor. Ama çok içen bir kulumuzun buyurduğu gibi, Tekir bulamıyorlarsa Yeni içsinler de denebilir. Öte yandan Efe rakısı da başarılı. Yalnız diğer rakılara göre daha da yumuşak. Yemekle falan içerken güzel ama demlenmek için tiryakilere tatsız gelebilir, bir de tekirin ve yeni rakının kavun/peynir ikilisiyle verdiği tadı ben Efeden alamadım. Ucuz rakılara dikkat edin, korsan rakıysa yanarsınız. Ayrıca Rakıyla bira ve şarabı kıyaslayan patilere de silkinin ve kendinize gelin diyorum. Elmayla armutu kıyaslamayacağınız gibi, bunları da kıyaslayamazsınız. Çekmeyeyim kulaklardan.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 2 ve 3 sayfaları okumadım ama bişi sorucam efe rakısını deniyenlere bütün yaz neredeyse efe içtim her seferinde de çok erkenden yüzüm kızardı genelde arkadaslarında böle oldu daha sarhoş olmadan yüzler kızarıodu sizde de aynı şey oluomu? bu arada alkol den yüz kızarıosa karaciğer sakata gelmiş demekmiş efe rakı karaciğere baya zararlı olabilir o zamn bide efe rakının ertesi sabahında tuvelet çok keyifli oluo :) bagırsaklarımı çalıştırıodur nedir.. tekirdağdan sora tuvalette acı çekiosun sabaha
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 En yoğun alkole sahip rakı klüp rakısıdır. (%50 alkol) Ama klüp rakısı erkenden yüz kızarması gibi bir şeye neden olmaz. demek ki efe de var birşeyler.
DonCorleone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 klüp baba rakıdır ya.. bu yaz işte bi efeye sardık yöremizin rakısı die.. ama ramazan itibariyle klube geri döndük.. fazla alkol ya yerimizi sağlama alalım aşagıda
Öne çıkan mesajlar