xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 bi addon var fotografta gosterdim kapatamiyorum ne olduguda belli degil sinir oldum tum addonlari kapatiyorum yine cikiyor. addon target uzerinde beni ilgilendiren spell ve debufflarin timerini gosteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 ForteXorcist gibi duruyor, kendi içinde de bisürü bölüme ayrılıyordu o, zayıf bi ihtimal quartz da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Quartz - buffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 onun self veya target olanini kapatamiyorsun galiba. self olaniydi galiba kapatilamayan emin olamadim simdi. ama yerini degistirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Fortexorcist. Cooldown timer kısmını kapat kaybolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 tarih Mayıs 2012, "şu addonun adı ne çıldırıcam" konusu gördüm ve hüzünlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 "tum addonlari kapatiyorum yine cikiyor" kısmı beni benden aldı ama yardımcı olmak lazım arkadaşa boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 2012 nin güngöreninde.... hala bu addon ne? saka bi yana sanırım forte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 quixef said: Quartz - buffs. quartz evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar