Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 of 2 hafta oldu 2 haftada nerdeyse hergün uyudum okulda.. hiç dinleyemiyorum dersi ya sırayı karalıyorum ya da saçma sapan çöpadamlar falan çiziyorum deftere.. siz neler yaparsınız sıkılınca?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 dersi dinliyorum[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ben şahsen Lise zamanımda derslerde sıkılmazdım. Malum birazcık yaramazdım fln. Genelde hocalar sıkılırdı benden :D Onlarda ya dersi terkederdi ya da disipline verirlerdi.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 "LAAAANNNN BAYDIMM" diye bağırırım Tavandaki pervaneyi seyrederim Parmak kaldırır, hocanın sorduğu soruya hocanın 20 cm soluna gözlerimin bir tanesi yukarıya, bir tanesi de aşağıya bakacak şekilde cevap veririm.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PinkTelya Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 derse girmeden once adapte olmak lazım... ders esnasında sıkılmanın çözumunu bulamadım bende henuz... ama şu taktik iyidir: derste hoca kitaptan hangi konuyu anlatıorsa 1 sayfa sonraki konuyu bi defa oku... hoca o konuyu anlattığı sırada bildiğin için eğlenceli gelecektir... tecrube konuşuor :P[signature][hline]Albert Einstein: Ön yargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hoca'ya anlattığı soruyu anlatmasını rica ederim. Matematikten hiç anlamam mesela. "İşte x2 hödö hede." "Hocam şimdi bunun işlevi nedir?" *20 dakika sonra* "sonra işte bunu bulman hödö x3 v3 hedbele, gibi anladın mı?" "Ama hocam x3 ise nasıl 2 oluyor onu anlamadım ben." *20 dakika sonra* "sonra işte onu bölüyorsun ona o şekilde ama olayın püf nokt..." *Zil çalar* "Sağolun hocam..."[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Eğer okulda bi adınız duyulmuşsa, Kendinize güveniniz varsa, Sınıftakilerle kafa iseniz, Bütün okul sizi dinliyorsa, Meksika salsa dansından başlayıp,horon tepmeye kadar devam edin.Sıkıntı kalmıyor.Ama abartıya kaçmayın.Feci disipline veriyorlar.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 matamatikcinin dersinde kalkar halay cekerdik biz bi grup toplaşıp tavana bakardık hoca derdi ne var orda yavrum fln böle değişik garip şeyler yapın[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Alexi_Septimus, 21 Eylül 2004 16:52 tarihinde demiş ki: Hoca'ya anlattığı soruyu anlatmasını rica ederim. Matematikten hiç anlamam mesela. "İşte x2 hödö hede." "Hocam şimdi bunun işlevi nedir?" *20 dakika sonra* "sonra işte bunu bulman hödö x3 v3 hedbele, gibi anladın mı?" "Ama hocam x3 ise nasıl 2 oluyor onu anlamadım ben." *20 dakika sonra* "sonra işte onu bölüyorsun ona o şekilde ama olayın püf nokt..." *Zil çalar* "Sağolun hocam..." Umur,onu her hoca yemez :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Booster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hocalar hep öğrenciler derse katılsın diye soru sorar saçma saçma?Mesela bilmem bilmem nedir değil mi,dierek;bunlara cevap ver hoca fitil olsun.Dersi deli takip et her ayrıntıyı sor öyle karışık sorular sor ki hoca soruyu anlamasın tekrar tekrar sorsun.Silgin varsa jöle süren arkadaşlarının kafasına at fitil olsunlar.Nöbetçi olmasan da kalk tahtayı sil.Zil çalmasa da zil çald diyerek milleti gaza getir.Terledim de,camı aç.Arada gezinme maksadıyla çöp kutusuna garip şeyler at.Teksirlere şiirler yaz.Bikaç arkadaş toplanıp eski şarkıları yad edin.Garip garip öksür.Ayakkabının bağcığı varsa bağcıını çöz,bağla.Aklıma daha gelirse yazarıım gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 FM sectim baska yer de secemiyorum bayıyo sınfıta herkes ders dınlıyo ben uyuyorum hehe. dans değil de arkadaşla düet yapıyoruz biz genelde :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kafamı sıraya koyar uyurum,sırama resim yazı vb .vb.vb bir çok şey çizerim.kitap defter karalarım. müzik dinlerim,kitap okurum. en alakasız derste bile konuyu direk plitikaya çekerim sınıf karışır zaten ordan biri ''olurmu yaa'' ''heyt ,höyt'' şeklinde hitamlar gelir.etraf karışır hoca patlar falan kaynar gider.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abi dediğimi apın cok zevkli kalkın halay cekin :D[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Booster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Evet kız da kesebilirsin arada ama hep kesme de lakabın olmasın sapık diye.Milleti kafalarsan minibüs olayını gerçekleştirin sallana sallana.Böcek var de aaa örümcek ağ örüyor de zaman geçir.sıraları simetrik olarak düzeltmek için çalış.Gençlğe hitabeye bak-oku.Millet ders dinlerken ne hallere giriyor bakve gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Tuvalet diye izin alıp okulda bi turlardım 15 dk kadar :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sınıfta kız yok!!!!! 4 kız var 3 ü çirkin... Minübüs olayı baydı artık geçen sene hoca bile binmişti minübüse ahaha[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 biz lisedeyken bi başlardık teker teker manavcılık oynamaya hoca arkasının döndüünde: "domates, daş domates, manisa" "karpuz kaaan" "patates çekirdeksiz" :lol: :lol:[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Booster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kız yoksa hayal et kardeşim:)dersi dinliyoır havalarına gir,millet en ufak ses çıkarttığında onları azarla rahatsızlığını dile getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 lisede kitap oku,müzik dinle,uyu,muhabbet et,test çöz,hocaya abuk sabuk bi soru sor(bunu çok yapınca ya sözlüne 1 veriyolar ya 5,sorular mantıklıysa biraz ilgilenio bu çocuk diye 5 verebiliolar,hı değilse kavga çıktığı oldu hehe) üni. de pek sıkılmaya vaktim olmaz gibi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ya ders feci baymaya başladı beni herhangi bişey dikkatimi dağıtıyo diyecem de dikkatim yerinde durmuyoki hiç.. 10dk hiçbişi annamadan hoca ne yazarsa deftere yazıyorum sora aaa diyorum şurayı biraz karalim sora aa burayada bi adam çizim falan dersin 20dksı geçiyo sonra da sızıyorum zaten.. [spo1=Fizik Defteri][/spo][signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 lise3sen test çöz sıkılmak yasak sana =) lise2 veya 1 sen oyun oynayabileceğin küçük aletler taşı yanında ses yapmayan saklması kolay şeyler yada kitap oku falan ama bunları gizli yap yoksa işin tadını çok kaçırıyor hocalar heh. yada birine aşık ol zaten bütün sene hiç sıkılmadan izleyebilirsin onu kimsede birşey diyemez, hatta en iyisi bu aşık olabileceğin biri varsa sınıfta her derde deva :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 biras eski bi taktik ama deneyin...dersin en can alıcı noktasında yanınızdaki arkadasınıza : sen çok pis kokuon sarımsak mı yedin?? yine mi sen çok pis kokuttun... geyirmesene... v.b. şeyler söleyin...ayrıca bu zamanlarda iğrebc esprilerde işe yarar...mesela "birayı içtim 2 domuz yedim." gibi.... iğrenclikler her zaman işe yarar.....[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiley Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hehe ben matematik dersinden cok sıkılırdım ve hoca dersı anlatırdı anlamayınca da ya hocam simdi siz bu konuyu baska zaman anlatsanız bıraz mola versek ondan sonra carpma bölme yapsak derdım hocada ya aman of be neresını anlamıorsunuz yavrum derdı en bastan en bastan hep böle anlatırdı taki ben anlayana kadar =) sınıftakılerde ztn hıc dınlemezdi az cok benım merakım vardı kolej sux[signature][hline]the technorocker 6th gate - devil [Bu mesaj wiley tarafından 21 Eylül 2004 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bütün herkes derse konsantre olmuşken cam bölümüne bakıp direk bağır:"aaaa süpermen" bahk millet nası hani nerde diip bahkcak niıueeıjıedfsf[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Geyikten başka birşey yapmıyoruz ki :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar