SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 400 m yürüyemiyorum ya metroya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 abi motor denilince bana bi uzak durma geliyor ya. sevemedim hiç. gereksiz geliyor. yaz-kış 3km'ye yürünür bu arada. en azından kalp krizinden gebermezsiniz işte. sağlıklı olursunuz. *benimkisi -motor mu alsam? +hayır araba almalısın elbette! salaklaşma! ne motoru? gibi bişi oldu. farkındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 nasıl işler buluyorsunuz lan.. ben de evime 3 km uzaklıkta yerde çalışmak istiyorum T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 neyse, konuya sıçmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bisiklet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar