Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba Arkadaşlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"sevdiğinizi bırakmayın" fikrine karşıyım.
bırakmadığın insan sıkılır , bir süre sonra boğulmaya başlar.
sende aşkın yüzünden onu duyamazsın , onu öldürürsün.

too much love will kill you da buradan geliyor heralde.

bırakacaksın , beraber durabiliyorsanız , en güzeli..[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
Ya genede şöyle diyeyim.Zaman ve sabr diyecem gene.

Eğer seviyorsa beni arayacaktır ya da msg atacaktır bana.Konuşmamız lazım gibisinden.

O yüzden üstüne düşmek istemiyorum.Keşke bir melek olabilseydimde o uyurken geceleri onun yanında olupta onu korumam altına alabilseydim.

Çok garip,kokusunu halen burnumda hissedebiliyorum.Dokusunu ellerimde,gözlerimde o bakışlarını...

Ya sizinde kafanızı ağrıttım kusura bakmayın.İçimden geldi sadece bu thread'i yazmak.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
aşık olmak güzel bir şey.
ama ne kadar ileri gidersen , o kadar ayrılırken kendini öldürme şansın da artar. evet biraz karamsarım.

4 yıllık ilişkim oldu , 2 sene oldu biteli.
etkileri ancak geçiyor.
neyse[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
bence hissettiklerini tamamen bitinceye kadar bir word dosyasında topla.
ondan sonra karalama defterine koy.

bizde okuyup yorum yapalım[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 09 Eylül 2004 03:35 tarihinde demiş ki:
said:
Head, 09 Eylül 2004 03:34 tarihinde demiş ki:
bence hissettiklerini tamamen bitinceye kadar bir word dosyasında topla.
ondan sonra karalama defterine koy.

bizde okuyup yorum yapalım

Ya show amaçlı olacak gibime geliyor.Hoşlanmam bu tarz şeylerden.

ben her zaman öyle yapıyorum.
hem ben rahatlıyorum , hemde dilbilgisi bilgimi geliştiriyorum.
şu anda yazmayı düşündüğüm kitabın parçası hepsi.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
Ya nasıl diyim bilemiyorum bu kadar mı benzer şeyler yaşadık.
senin kız arkadasının sana karşı takındığı tavır'lar haller aynısı benim kız arkadasım bana yaptı.
sana ne desem bilemiyorum benim yaşadıklarımın aynısını yaşamışsın bizimde şu an ilişkimiz devam ediyor ama gel bi bana sor nasıl devam ediyor çok soğuğuz birbirimize karşı ona yakınlaşmak eskiye dönmek için herşeyi yaparım yapıyorumda.
umarım ki senin açındanda herşey eskisi gibi olur.
hiç bi şeyden ümidini kesme hiç bi zaman negatif bakma olaylara hep yapıcı ol ne diyim ya üzüldüm kendimi gördüm..
kendine iyi bak dostum aşk acısı böyle bişey işte..
allah belasını versin offf.....[signature][hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 09 Eylül 2004 03:43 tarihinde demiş ki:
Hmm olabilir.Şair fln olurum belki ehehe :)

Bak hala gülebiliyosun ne güzel.[signature][hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
buraya gelip kayit olmamin sebepi bugradir.kendisini 3 senedir flm taniom ve bunu sadece okumami istedi ve direk olaraktan kayit oldum.
bugra kizicaksin ama hic kizma buraya birazcik bisiler yazcam.
sen akillanmiyosun bugra bunu asla unutma.ece olayinda,seda olayinda.hep bole oldu hep bole gidiyor.durmadan kendini paralicak misin bende suc diye.sen salaksin.sende hicbir suc yok halen bunu kafana sokmuyosun.burak abi bu yazilarini okusa seni artik naapar bilmiorm.
beni konusturma.sen cok deistin.sen diil midin gecen sene kadikoydeki kimsenin tanisamadigi kizlarla tanisan?olum kendine ediyosun farkinda deilsin.
bak yaprak seni sevior bunuda unutma.eger bana anlattigin kadariylasa bilemicem yani.
o dayanamayacak seni aricak.mesaj atacak.asla uzulme kardesim.
o sirf seni uzmemek icin ayrilmis sanirim ama senin bu kadar uzulebileceini tahmin etmemistir.bana anlattigin kadari ileyse bilemicem gene.
hatirlar misin gecen sene sigara icerken sen sigarayi yemek ask ile ayni durumda mi olmak demistin.sigaranin acisi ask acisi kadar olamaz bugra.bu yazdiklarimdan dolayi sakin kizma bana sakinda bagirma.
kader bu bugra.sen atlatamazsin belki bunu tamam ama yanindaim ben.
ya sana ne oldu bugra.nerde eski bugra hani.olgunlastim diosun ne olgunlasmasi olum sana ne oldu anlasam.ya kadikoyde gecen sene neler yapardin,caddede o kizlarla nasil tanistigini buraya anlataim mi ne dersin.
sen cool bugraydin aramizda.sen bereli o kurk delisi bugraydin.
bugra ne zannediyorsun.yaprak seninle evlenecek flm.hayal bunlar.ben sana demistim asik olma diye.gene eski zamanlarina geri donme yalvaririm.
Mesaj tarihi:
said:
fixtux, 09 Eylül 2004 04:07 tarihinde demiş ki:
buraya gelip kayit olmamin sebepi bugradir.kendisini 3 senedir flm taniom ve bunu sadece okumami istedi ve direk olaraktan kayit oldum.
sen akillanmiyosun bugra bunu asla unutma.ece olayinda,seda olayinda.hep bole oldu hep bole gidiyor.durmadan kendini paralicak misin bende suc diye.sen salaksin.sende hicbir suc yok halen bunu kafana sokmuyosun.burak abi bu yazilarini okusa seni artik naapar bilmiorm.
beni konusturma.sen cok deistin.sen diil midin gecen sene kadikoydeki kimsenin tanisamadigi kizlarla tanisan?olum kendine ediyosun farkinda deilsin.
bak yaprak seni sevior bunuda unutma.eger bana anlattigin kadariylasa bilemicem yani.
o sirf seni uzmemek icin ayrilmis sanirim ama senin bu kadar uzulebileceini tahmin etmemistir.bana anlattigin kadari ileyse bilemicem gene.
hatirlar misin gecen sene sigara icerken sen sigarayi yemek ask ile ayni durumda mi olmak demistin.sigaranin acisi ask acisi kadar olamaz bugra.bu yazdiklarimdan dolayi sakin kizma bana sakinda bagirma.
ya sana ne oldu bugra.nerde eski bugra hani.olgunlastim diosun ne olgunlasmasi olum sana ne oldu anlasam.ya kadikoyde gecen sene neler yapardin,caddede o kizlarla nasil tanistigini buraya anlataim mi ne dersin.
bugra ne zannediyorsun.yaprak seninle evlenecek flm.hayal bunlar.ben sana demistim asik olma diye.gene eski zamanlarina geri donme yalvaririm.

Ne sebeble gelipte buraya böyle birşey yazıyorsun anlamıyorum Hakan.Ne yapmaya uğraşıyorsun onuda bilmiyorum.Sana geldim adam akıllı birşeyler paylaştım ettiğin şeylere bak.Asla ve asla Yaprak'ı fln da aramıcaksın bu yazdıklarımda burada biticek ve kalıcak.Zaten onun haberide olamaz hiçbir şekilde.Sonuçta telefonda arasan,msg atsan URL'yi mi vericeksin?Bence tavsiye etmiyorum neler yapabileceğimide biliyorsun.Gördün zaten.Buda bir tehdit bunuda unutma.

YA ALLAH AŞKINA HAKAN NE ESKİ BUĞRA'SI NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN SEN?

SEDA,ECE HEPSİ YALAN OLDU TAMAM MI?SEN ÇEKMİYORSUN BENİM ÇEKTİKLERİMİ.ORADAN KONUŞMAK KOLAY.GÖZÜNÜ SEVEYİM YAPMA.

Ben değişmedim tamam mı?Dünya değişti.Ben hep aynı kaldım.Hayat değişti Hakan.Bunu niye burayada yazıyorum bilmiyorum.Belki içimdeki bazı şeyleri paylaşmaya ihtiyacım vardır..Rezil etmeye ne ihtiyacın var.

Rica edicem bir daha yazma yazı.

Ayrıca demişsin kız tavlamalar fln.Hakan geride kaldı bunların hepsi.O tanıdığınız p*ç Buğra yok artık tamam mı?

Ne demiştim ben?İnsanlar çocuk kalmaz,olgun düşünürsen olgunlaşırsın.

Kendine iyi bak Hakan.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Mesaj tarihi:
said:
Zegna, 09 Eylül 2004 04:20 tarihinde demiş ki:
bu arada su guzin abla bolumu acilsa artik diyorum , moderator filan bulunur :P

aaaa biri beni mi çaardı du zaten ben Pakize Ablanın Tekkesi Diye bi konu acacam oraya dertlerini yazarsınız ben size pm yada konudan sorunlarıza çözüm bulacam :D[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Mesaj tarihi:
aramasa bile unutacaksın malesef bu bir gerçek ayrılık kadar acı veren bir gerçek ama öyle, genede aşk acısı çekmek güzel ve gereklidir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
oha

eski arkadaslar filan mi karisti noldu brezilya dizisine dondu olay. insan hic sadece foruma bir tane cevap atmak icin kayit mi olur lan. lol. garip.[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Mesaj tarihi:
said:
Jadelith, 09 Eylül 2004 04:35 tarihinde demiş ki:
oha

eski arkadaslar filan mi karisti noldu brezilya dizisine dondu olay. insan hic sadece foruma bir tane cevap atmak icin kayit mi olur lan. lol. garip.

Ya yok adam MSN'den arkadaşım.Real'den de arkadaş.Anlattık fln gelmiş thread yazmış.Siler şimdi.Konuşucam.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Mesaj tarihi:
said:
fixtux, 09 Eylül 2004 04:07 tarihinde demiş ki:

Haydarinnaa rina rina rinaaaay.[signature][hline]No signature...
Mesaj tarihi:
Ha kızlar boyle, kızları anlamayımı çalışıyosunuz. Hiç çalışmayın. Ben geçen sene kızları anlamaktan vazgeçtim. neden mi?

Daha öncede anlatmıştım sanırım. Ama tekrar anlatacağım.

Geçen sene üniversiteye devam kararı almıştım. Okula başladığım sırada bir grubumuz oluşmuştu. Burada pınar adında bir kız vardı. Ve ben bunu bi akşam taksime davet ettim. Okuldan çıktık taksime gittik. Guitar'a girdik başladık bira içmeye.. Saat akşam 8 olmuştu.. Artık kızın yavaş yavaş kaçma vakti gelmişti. Karşıda oturuyodu ve ancak gidebilirdi. Ben onun o benim gözlerime bakıyodu. Ve daynamadım. Dedimki, ya bu akşam hiç canım eve gitmek istemiyor gel taksimde sabahlayalım. Kız ilk once, "nasıl ya" falan dedi.. Sonra hımm bi sn dedi tuvalete gitti.. Geldiğinde annesini aradığını, kendisinin mecidiyeköyde bir arkadaşında kalacağını yarın buradan okula gideceiğini, yani bu akşam eve gelmiyeceğini söyledi. Anneside tamam demiş. Neyse ikimizde çok sevindik. Gel bi internet cafeye gidelim, orada günün etkinliklerine bakarız tercih yaparız dedim. Neyse gittik internet cafeye etkinliklere baktık. Planımızı yaptık. Saat gece 11'de Fuat Saka konseri var Babylon'da oraya gidicez.. Gel biraz taksimde turayalım dedim. Sonra oraya geçeriz saat çok erken daha. Bunla taksimde koşuşturduk bayağı. Ebelemece falan oynadık istiklade. Tam galatasaraya geldik, lisenin önünde bir konser vardı. Grup iyiydi bayağı orada durduk dinlemeye başladık. Zaten bayağı alkolluyduk çok hoş oldu.. Konser biterken elimize bir broşür verdiler. Bu dinlediğiniz grup bu akşam kemancı'da sbah 5'e kadar konser var yazıyodu. Neyse katladık koyduk arka cebimize.. Saat 10:30 olmuştu.. Babylona doğru yollandık. Babylonda konser çok eğlenceliydi.. Horon teptik. Bağırarak eşlik ettik. Kısacası çok eğlendik.. Saat 3'te konser bitti.. Ne yapalım şimdi dedik. ( O zamandda okula devam edicem diye işi gücü bırakmıştım ailenin yanına geçmiştim evimde yoktu). Aa konser var dedik. Hemen kemancıya gittik. Bi güzel oradada hopladık zıpladık. Saat 5:30 da biz masaların üzerinde sızmıştık. Bizi kaldırdılar. Kapatıyoruz dediler. Oradan çıktık. Hemen kızılkayalarda hamburger falan yedik. Pınar bi güzel kustu istiklal'de ağaçın altına.. Sonra gel açık yer varmı bakalım 1-2 yere dedim. İstiklal bomboş tabii. Koşturuyoruz.. Işıklandırmaların demirlerini kaldırıp bırakıyolruz. GÜM diye ses çıkıyo kaçıyoruz beraber. Polisler falan var.. Neyse saat 6:30 falan oldu sanırım (saatleri doğru hatırlayamayabilirim) Hiç bir yer çaık değil. Deli gibide ukumuz geldi yorgunuz falan.. Ben dedimki , gel taksim bakırkoy dolmuşlarına binelim. Bu saatte kimse binmez. Orada uyuklarız. Neyse bindik. İçerde 2 kişi vardı sanırım. Neyse biz hemen sızdık.. Bende arada göz atıyorum gelen varmı diye.. Saat 7 gibi arabaya 4 kişi birden bindi. Adam kapıyı kapadı bi baktım sn ler içinde yola çıkmışız. Neyse dedim uyuyalım bakırkoye gidene kadar.. Bakırkoye geldik. Saat 7:10 olmuştu. Yol boş olduğu için çok çabuk gelmişti.. İndik arabadan. Şimdi ne yapcaz dedik.. Okul saat 9 da başlıyor.. Meydandaki banklara gittik. Banklarda tam sızıyodukki, bole olmaz dedim. İn yok cin yok sabahın köründe. Tinercisi falan gelir iş olur kıza, al başına belayı.. Neyse gel dedim, taksimde sabah eğlenenleri hesaba katmamıştım, ama bakırkoyden bu saatte kimse taksime gitmez dedim :).. Yine bindik dolmuşlara.. Saat 8:00 oldu. Araba dolmaya başladı. Pınarı kaldırdım. İndik arabdan. Bide şöföre bağırıyorum.. NE BU KARDEŞİM. 2 SAATTİR DOLMADI . GEÇ KALDIK OKULA.. (adam dicek bu saatte ne okulu ..) Neyse indik arabadan.. Okula gittik. Saat 11 gibi o dayanamadı eve gitti.. Büyük sabırsızlıkla onu bekledim çünkü, aşık olmaya başlıyordum.. Saat akşam 6 gibi okula geldi.. Kolunda bir erkek.. Erkek arkadaşım diye tanıttı.. Ve ben direk dumur.. Düşünün halimi.. Direk göçtüm dumurdan.. Ve o günden sonra kızları anlamaya çalışmayı bıraktım..[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun..
--Saçma Lama
Mesaj tarihi:
nedanko : Abi valla abimsin diyorum ama cidden kız iş atmış ve kızın yaptığı olaya bak.Hey Allahım.Üzüldüm şimdi sanada :(

Ah burada paralıyorum kendimi.Uyumadım,MSN'de uyumuş süsü :)

Valla inanın ne diyeyim ya herkesin sorunu var.Bir kız sevdim ama pişman değilim sonuçta.Unutmak da olmayacak ben unutmam böyle birisini.Devam eder böyle artık ne yapayım kafa flnda kalmadı.

Şimdi demişsiniz işte birisi gelir,birisi gider.Ben o tarz birisi değilim maalesef.Yani öyle ilgilenmem çok kızla.Kız arkadaşım olunca yabancı kızlarla işim dahi olmaz.Yolda yürürüm kafamı öne eğerim giderim valla.

Biliyorum bütün arkadaşlarım bana salak diyecekler ama maalesef buyum be.

Ya inanın varya böyle mutlu olmak istiyorsa ben acı çekmeye razıyım yeterki o mutlu olsun.

Bana demişti günün birinde anlarsın diye.İnanın o gün gelmiyecek.Çünkü aşk laftan anlamıyor.

Size sorarım.Kaçınız adam akıllı:"AHA!Ulan bu işte.Bu benim kaderim."diyebildi.Parmakla sayarım ben öyle diyenleri.

Ahh Ahh keşke eskisi gibi olsa.Keşke diyorum.KEŞKE :([signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
  • Yeni Oluştur...