Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba Arkadaşlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada Absolut deyince aklıma 1.5 sene önceki Nebula'dan BAN yediğim gün gelmişti.Orada da bir thread açmıştım ve Absolut abi oraya da mesaj atmıştı üzülme gibisinden :)

Valla Silencer ile konuştum ben.Ama account'umu silmiş.Canı saolsun.Gerçi açmazda ban'ımı biliyordum.Çünkü sanıyorumki benim açıklamalarım Nebula ile Doruk.Net'in bir süre arasını soğutmuş ve bozmuş.

Neyse konu bu değil zaten :)[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
Umarım bunu atlattığın zaman ne kadar aptal olduğunu düşünür ve aklına ben gelirim..

Patiye forum açmak bi nebze olsa da seni rahatlatmıştır belki..

Bence desteği burda bulmak yerine onda bul...

Nedir ki buraya thread açmak..
İleride aklına gelicek gülüceksin..

Paralamayın kendinizi..
Hiçbir şey için deymez..

Ne yapıyosun sorsana kendine..?
Git yüzünü yıka..

Hayatında bu yaşadıkların sana tecrübe kazandırıcak.. bu günleri en hasarsız şekilde atlatmaya bak..
inanıyomusun gerçekten birdaha onun gibi biri çıkmıcak karşına
YALAN ...
Onlarcası çıkıcak.. kendine yazık ediyosun sadece[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 09 Eylül 2004 02:22 tarihinde demiş ki:
kızın msn nını versene sen bana =)

Biz farklıydık.Herşeyi konuşur paylaşırdık onunla.Benim ona bir lafım olmuştu:"İlişkimizde 3.kişiler istemem eğer bir problem olursa."diye.Aynısını oda düşünmüştü.

Ya inanın resmen ikiz gibiydik.Çok iyi anlaşırdık :)

Ah ya acaip oldum ben gene...[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Mesaj tarihi:
sen daha bastan patlamissin... kizlarin dedigiyle istedigi farklidir... bu kural 1!

blizzard_icedeye iyi yazmis bak, abi sozu dinle.

[Bu mesaj riglous tarafından 09 Eylül 2004 02:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nedir bu kızlardan çektiğimiz. Hepsini yakalım :D[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
Ya tamam şimdi bazılarınız belki benden daha tecrübelidir ama Yaprak çok farklıydı.O bambaşkaydı.Halende öledir.

Yani bakın tamam benimde çıktığım eski kızlar oldu ama Yaprak ile beraberken birtanesi aklıma gelmemişti.Çünkü Yaprak dediğim gibi tek ve değişilmez benim için.

Birde benim duygularım fln acaiptir.Başak burcuyum.Yükselende Başak :)

O yüzden Yaprak benim için değişilmez.Şu anda da öyle,hepde öyle olucak.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Mesaj tarihi:
insana bu kadar yakın olabilecek bir kız bulmak çok zor.Ama geçer üzülme.[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Mesaj tarihi:
always will be demek.
yaprock.
abi gurur yapmıcaktın sinemada falan biraz swgi göstericektin kıza.
kız milleti abuk sabuk şeyler yapar sürekli sewgi çemberi içinde tutmassan.
tutsan da farketmeyenler var,onları zaman makinesiyle stalingrad kuşatmasına yollama planlarım var.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 09 Eylül 2004 02:46 tarihinde demiş ki:
always will be demek.
yaprock.
abi gurur yapmıcaktın sinemada falan biraz swgi göstericektin kıza.
kız milleti abuk sabuk şeyler yapar sürekli sewgi çemberi içinde tutmassan.
tutsan da farketmeyenler var,onları zaman makinesiyle stalingrad kuşatmasına yollama planlarım var.

Valla abi inan bana neler yapmadım.Bi ara başı ağrıdı feci telaşlandım.işte gel hava almaya çıkalım fln gibisinden.Ama inat tabi :)

İşte yakın davrandım ama en sonunda bir bakış attı,orada çok kötü oldum işte.Sinema'nın son 25 dk'sını düşünerek geçirdim ve izlemedim.Hatta espriler fln oldu millet koparken ben normal bakınıyordum.

Olsun ya 1 sinema değil 1000 sinema feda ona.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Mesaj tarihi:
said:
Laistragon, 09 Eylül 2004 02:51 tarihinde demiş ki:
said:
Sly-One, 09 Eylül 2004 02:46 tarihinde demiş ki:
always will be demek.
yaprock.

Bu arada tanıyor fln mısınız ehehe korktum şimdi ya :)

Msn'deki nickide Yaprock ;)

Bu thread'i fln okur rezil olurum bide ona.

Ya onu bırak kızar fln çok kötü olurum :)
[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Mesaj tarihi:
said:
Blizzard_IcedEye, 09 Eylül 2004 02:51 tarihinde demiş ki:
git evinin önüne seni seviyorum yaz tarık akan gibi sigara içerek S nin başında otur.. eskiden etkiliymiş :)

YIPRATMA KENDINI...
inşallah daha iyisi çıkar karşınada forum açıp rezil olmak zorunda kalırsın..
amen

Sigara kullanmam maalesef :)

Ama fantezi kurdum kafamdan :) Böyle yağmur fln yağsa ehehe.Ben sırılsıklam olsam ağlasam fln :)

Hani olur ya çaktırmadan izlenir ne yapar ne eder.Bende öyle izlesem.AHHH ULEAN AH..[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
Mesaj tarihi:
acaba o da aynı şeyleri hissediyor mu ???[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs.

-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Mesaj tarihi:
sarki sozleri yazmaya basladin ya bitti artik... kendine gel, deymez oole kizlara. o farkliydi diicen, herkese gore ooleydi terkeden kiz.. sonra anliyosun ki, all in all its just another brick in the wall...
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 09 Eylül 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
acaba o da aynı şeyleri hissediyor mu ???

Ya seviyor diye biliyorum.Hatta bir arkadaşımda var o da diyordu Yaprak'ın gözleri gülüyor bu aralar fln gibisinden.

Bir tek dileğim vaaarrr mutlu olll yeteeeerrrr AHHH AHH :)[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
  • Yeni Oluştur...