Hakan74 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 selam arkadashlar artik bulusalim hangi serverda bashlasam bir adet turk e denk gelemiyorum en son 8. serverda bashladim hepinize iyi eylenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 adriannel akhlaur elessien msj atabilirsin[signature][hline]Cherish your life while you're still around Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Kimse Birlesemicek.Hepmiz Oluceeeeez[signature][hline]Fity Silver Ranger Fiti 30 Scavenger (Cok Cilgin Tanklarim :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 char xfer+ avrupa serveri isi olsada bulussak hep beraber[signature][hline]ironhawk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 MissMarti lvl 37 Scavy [ Kain ] MissMarty lvl 15 DE Wizard olucak insallah [ Kain ] Bu arada s7e7v7e7n karakteri yalan olmustur arkadaslar haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 son serverda bundan 5 ay evvel felan baya turk vardı. bizde bartzda bursa tayfası olarak 8 kişi felandık.diğer şehirlerden arkadaşlarla 25 felan rahat. Ama bizim tayfadan suan sadece 2 kişi kaldı.diğerlerini bilmiyorum . -BARTZ- ----------------------------- Nosles LvL52 Spellsinger-BARTZ[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 buda lineage2 bolumu yoneticimiz ari full bluewolf seti ve hazard bowu ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar