Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Assos'ta kaldığımız pansiyonun kedileri Dudu ve yavrusu Yek... Yek'in şirinliğe bakar mısınız ya... Arkadaşlar bana bunun kadar şirin bi kedi bulun... Küçücük bi yaramaz... Ama kucakta durmayı sevmiyo... Fedaykin'in burnunu tırmaladı... :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Petshoplara bak bence.[signature][hline]Grandmaster Lipcare Kalhiae..[/i] ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben pek anlamam açıkçası, ama petshoplardaki hayvanların kafes içinde kala kala miskinleştiğini söylemişlerdi. Öyle miskin miskin bi kenara kıvrılan bi kedi de istemem... Aslında cidden bi kedi istiyorum ama kendimi hazır hissedemiyorum bir türlü... Yani bi canlının sorumluluğunu almak... Kendime güvenemiyorum heralde??? :([signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 veteriner benim kedinin hareketliliginin nedenini kucukken onunla cok oynamama baglamıstı. bence petshopta dura dura miskinleşmez aksine dısarı cıkınca daha cok oynamak isteyebilir :) ama tekir degil mi o? sokaktan alsan?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Sağlık açısından iyi bir pet shop tan alınması en iyisi olacaktır.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ya ben de 12 tane var tekir kedi (resimdekinden) bazıları siyah beyaz yediler başımı aldılar ömrümü naapıcanız kediyi, köpeği alın birertane inek hem hayvan sevginizi gidermiş olursunuz hem de sütünü satıp para kazanırsınız[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 :) ben 1 tanesiyle başedebilir miyim diye 2 aydır düşünüyorum, allah kolaylık versin valla...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Gercekten cok sirin bir kedi.keske bizimkiler izin verse pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enrique_Lynx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Kedi nedense sevemiyorum ya Kopekler daha ilginc geliyor neden acaba?[signature][hline]Enrique Lynx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 bizim evde kendimi bildim bileli köpek vardı (-dı çünkü bu yaz öldü... :( ), aslında bahçede desek daha doğru olur (pointer pek evde bakılacak bi cins değil:) ) Mümkün olsa köpek beslerim ben de ama onun bakımı daha zor, daha çok vakit istiyo... Ben kiiiim onu hergün gezdirmek kim...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 pekte bulunamayacak tipten bir kedi değil. Ama oyuncu kedi istiyorsan aynı petshopa ara sıra gidip incele kedileri aradan mutlaka biri gözüne çarpar ama evet genellikle sokaktan gelen kediler daha afacan oluyor. Dişi alır ve kısırlaştırırsanız yanlız süs kedisi olma ihtimali (yani; mır mır sev beni fazla uğraştırma) yüksek, aşırı kilo alabiliyor. Onun dışında erkek kediler daha meraklı ve hareketli sanırım onların kısırlaştırılmasında sorun olmuyor. Bakımına gelince daha çok bilgin olanak kadar hazır mama verebilirsin ama bizim kediye ciğer kabak karışımı daha sağlıklı öğün hazırlıyoruz ( kokusu iğrenç :p) onun dışında tuvaletine alıştıktan sonra yapmanız gereken her gün yada en az 2 günde bir tuvaletini temizleyip, haftada bir kumunu değiştirmek, sabah akşam yemeğini suyunun verip bol bol afacanlık yapmasına izin vermek :) Tabi bir de veterinere gidip düzenli aşısını yaptırırsanız (özellikle kedi sokağa çıkıyorsa) daha sağlıklı olur ve tavsiye edilir. Öyle arada sırada pire gibi sorunlar yada hastalıklar sizi uğraştırabilir ama pek uzun sürmez doğru tedavi ile. Tatile gittiğiniz zaman ya yanınıza alabilmelisiniz yada birine bırakabilmelisiniz bunlarda önemli. Son olarak kedilerinde kendine göre farklı karakteristik özellikleri olduğu için bir kedide yaşanmayan bir sorunun başkasında yaşayabilirsiniz. Mesela bizim 14 yaşındaki kedimiz bunak arada sırada yemek yerken başını kaldırınca yemek yediğini unutup gidiyor sonra tekrar geliyor falan :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 tekir cinsine benziyor.. manyak tatlı bende pek sevmem kedi ama bende istiyoruuuum..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 34) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Hareketlı kedı ıstıyorsan siyam derım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 çok teşekkürler. aslında çok zor görünmüyo ama alır almaz sorular yağdırmaya başlarım zaten... :)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Eger gercekten kendını hazır gormuyorsan,bu sorumlulugu kaldıramam dıyorsan sakın ama sakın alma.Oyle cok kolay bır ıs degıl cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 beni en çok düşündüren aslında evde çalışma masamdaki (ki çalışma masam salonda) notları falan parçalayan bi yaramaza ne kadar katlanabileceğim... ah tabi bi de tuvalet alışkanlığı edinme süreci var... belki tezim bittikten sonra daha mantıklı olacak. Yoksa yemeği oyunu aşısı... ilgilenmek sorun değil.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Kedilere tuvalet egıtımı vermene gerek yok.Kumunu koy kendısı yapıyor zaten.Dogadakı en temız hayvanlardan nede olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 tuvalet eğitimi en fazla 1 hafta sürer onun dışında facan birkediyese gelip kalemine saldırabilişr yazı yazarken yada kağıtlarını parçalayabilir evet hehe yaramazlıkları olacak onu söyleyebilirim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 öyle ahım şahım bi şirinlik yansımamış resimlere bildigin kedi[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 said: DynamicK, 21 Ekim 2004 21:31 tarihinde demiş ki: öyle ahım şahım bi şirinlik yansımamış resimlere bildigin kedi +1 bna da öle geldi de[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 bizim sokakta bundan en az 100 tane yoksa noliyim.bildiğin hatta en bildiğin sokak kedisi cinsi bu rengi fln.eve meve alma bence, heveslendiğinde çık sokağa kesin görürsün 2-3 tane sev biraz okşa, öp sonra dön evine ben öyle yapıyorum genelde.durakta duruyo bitanesi her sabah kucak kucağayız otobüs beklerken çantama fln girip çıkıyor sonra bgn çantamın omuz askısıyla oynarken bi tuttu baktım arabanın altına kdr çekmiş eheh ama çok afacan oluolar hakkaten :)[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 petshopta tekir kedi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 evet petshoplar tekir kedileri satıyorlar. eğer çok sosyetik biryerde değilse petshop çok ucuza eğer sosyetik bir yerde ise 90 milyondan başlıyabiliyorlar. ucuza satan yetler ise gerçekten 10-15 milyon gibi bir fiyata satıyor..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 37) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 90 mılyona tekır kedı ne gordum ne duydum acıkcası.Ilk kez senden duyuyorum sımdı.Genelde bedavaya verıyorlar bu tıp kedılerı.Veterinerlere bak derım ozellıkle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Arkadaşlar Pet shop işkencesine alet olmayın. Sayısız bilinçsiz kişinin açtığı bu bakkallar kaç can alıyor. (Arz ve talep...) www.kedigen.com burdan ev arayan yavruları ücretsiz edinebilirsiniz. (Tabi sahibini ona iyi bakıcağınıza ikna etmek kaydı ile) Bende kedimi burası vasıtası ile edindim. Birde sokak kedisininde bir türü ve özellikleri vardır. Tekir kedilerinde kendi alt türleri mevcuttur. Ve zeka, haraketlilik ve dayanıklılık bakımından tekirler çok avantajlıdır. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama kesinlikle eve alınmayacak kedi katagorisi yapmak çok saçma. [Bu mesaj Ametal tarafından 25 Ekim 2004 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar