elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya kont et azures diye bi prog duydum download ı dızlandırıyomuş nasıl edinebilirim bu progu?[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 senin sölediğin bir torrent programı.Bir topicte bundan bahsedilmişti linkde verilmişdi sanırım, ararsan bulursun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aradım bulamadım link versen?[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 www.google.com.tr a giricen sonra azureus yazican bulursun[signature][hline]ErnestRulazz..
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 azuerus ta olabilir ama emin deilim
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Azureus[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Valla azureus la 2 saattir kasıyorum 30 mb çekti deli oldum.Aşırı yavaş 6 günde bitmez.kasmadım yani.Acilen cd halide lazım.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden
Olath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Oyunu nereden cekiyoruz?[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough!
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 torrent ile çekiyoruz mail adresinini gönderirsen sana gerekli dosyaları gönderebilirim.
behran Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 abi banada atarsan sevinrim [email protected][signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Www.download.com a gir oradan bulabilirsin değişik Torrent kullanan dosyaları
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ankara'dakilere EU'da kullanılan versiyonunu ve patch'ini CD'ye yazıp verebilirim. İsteyen varsa bana ulaşsın.
mattronweasley Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 abi banada yollasana torrent dosyalarını [email protected]
Oblomov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Azureusu kurdum fakat oldukça yavaş geliyor bendede. Birde torrentte nat sorunu ne demektir ? Download yaparken yandaki simgeler devamlı sarı.
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Kullandığın modem router veya firewallu olabilir. yapman gereken azureusun kullandığı portları modemden direk kendi makinana yönlendirmen. eğer modemin Zoom serisinden birşey ise yardımcı olabilirim ayarlar konusunda[signature][hline]COH : Razean Haner
Öne çıkan mesajlar