elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 ya kont et azures diye bi prog duydum download ı dızlandırıyomuş nasıl edinebilirim bu progu?[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 senin sölediğin bir torrent programı.Bir topicte bundan bahsedilmişti linkde verilmişdi sanırım, ararsan bulursun[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 aradım bulamadım link versen?[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 www.google.com.tr a giricen sonra azureus yazican bulursun[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 azuerus ta olabilir ama emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Azureus[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı | WoW Movie Database | | WoW Items Database http://www.gametogame.net | | http://www.warcraftmovies.com | http://www.thottbot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Valla azureus la 2 saattir kasıyorum 30 mb çekti deli oldum.Aşırı yavaş 6 günde bitmez.kasmadım yani.Acilen cd halide lazım.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Oyunu nereden cekiyoruz?[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 torrent ile çekiyoruz mail adresinini gönderirsen sana gerekli dosyaları gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 abi banada atarsan sevinrim [email protected][signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Www.download.com a gir oradan bulabilirsin değişik Torrent kullanan dosyaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ankara'dakilere EU'da kullanılan versiyonunu ve patch'ini CD'ye yazıp verebilirim. İsteyen varsa bana ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mattronweasley Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 abi banada yollasana torrent dosyalarını [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Azureusu kurdum fakat oldukça yavaş geliyor bendede. Birde torrentte nat sorunu ne demektir ? Download yaparken yandaki simgeler devamlı sarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Kullandığın modem router veya firewallu olabilir. yapman gereken azureusun kullandığı portları modemden direk kendi makinana yönlendirmen. eğer modemin Zoom serisinden birşey ise yardımcı olabilirim ayarlar konusunda[signature][hline]COH : Razean Haner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar