Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine gece gece uyuz etti lamer sürüsü ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
phpbb 2.0.6 sürümünde bir açık mevcutmuş. müşterilerden biri geldi az önce siteme ne oldu diye. ana sayfayı değiştirmişler sevgili lamerlerimiz. siz atlamadan hadi anam yazılım donanım a diye ben asıl meseleye gireyim.

bu veletler makinalarına perl yorumlayıcısı kurup c/p ile netten aldıkları kodu çalıştırarak sızıp sysadmin artık benim serverınız hacklendi şeklinde mesajlar atmışlar. bununla kalmayıp linux server hackledik diye listelerine eklemişler siteyi.

bu nasıl bir ezikliktir bu nasıl bir kendini tatmindir. gerçekten çözemiyorum bu adamları. nasıl bu şekilde bir kafa yapısına sahip olabiliyorlar. başlarına bilmediğimiz şeyler mi geliyor. normal insan sınıfından değil mi bunlar yaw ... babaları geceleri gidip taciz fln mı ediyorda böyle oluyorlar ...[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
b@b netbuz die bi$i buldum h4cker oldum ben yeah![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
hazır forumların hazır bulunmuş hataları kullanıp yapıyolar bişiler. klasik bu, sık sık yedek alıp kafana takmayacaksın.

sen yine akıllısına denk gelmişin, geçen bi tanesi admin şifresi aldığı foruma arka arkaya bi sürü mesaj atmış, hala anlamadım madem sadece küfür edecektin ne diye admin şifresi almaya kastırdın bre veled..[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
Hayatta öğrenebileceğin en büyük şey hacklemek ve karşılığında hacklenmektir..

BaB's THe KenK H4xOr - 1976

Edit : Show must go on...[signature][hline]Mouse'um kayboldu.. O ailemizin mouseydu. Görenlerin insanlık namına durmalarını emrediyorum...

[Bu mesaj nedanko tarafından 26 Ekim 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 26 Ekim 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
hazır forumların hazır bulunmuş hataları kullanıp yapıyolar bişiler. klasik bu, sık sık yedek alıp kafana takmayacaksın.

sen yine akıllısına denk gelmişin, geçen bi tanesi admin şifresi aldığı foruma arka arkaya bi sürü mesaj atmış, hala anlamadım madem sadece küfür edecektin ne diye admin şifresi almaya kastırdın bre veled..

eheh kafama takmıyorum zaten ne rahan. ama bak sende demişsin. gereksiz işler. forum açığı kullanıp sisteme bile değil sadece sitenin dosyalarını değiştirmek ne boş iştir .. git banka hackle büyük sistemleri hackle open hack e gir orayı hackle kendi dötünü hackle nebilim boş işlerle uğraşmak kendini bu şekilde tatmin etmek istemek niye .. heh ..[signature][hline]ICQ#85889898

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
said:
kavel, 26 Ekim 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
git banka hackle ..

Oha yani sendeki güvenlik bir banka güvenliği kadar büyük mü?[signature][hline]Mouse'um kayboldu.. O ailemizin mouseydu. Görenlerin insanlık namına durmalarını emrediyorum...
Mesaj tarihi:
yaa öyle tabi ne sandın :-p banka hacklese hadi büyük adammış yapmış dersin gibisinden söylemiştim ...[signature][hline]ICQ#85889898

Mesaj tarihi:

r00t_System ownz here by MaMa

#rsy - irc.gigachat.net - [email protected]

Fuck UsA

geçen hekır olcam diyen biri vardı .. adresi verin arkadaşa :)[signature][hline]ICQ#85889898

Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 26 Ekim 2004 01:25 tarihinde demiş ki:
ehu harbiden banka hacklemek hiç de o kadar masum bişi değil yani bırak banka yerine senin forumda gidersin ihtiyacını. (ehu lafa bak :-P)

bu gibi tipler ilerde programcı falan olur bu merakları sayesinde ;)
ehehe rahan ın programcılığa nasıl adım attığınıa öğrenmiş olduk bu sayede :-p[signature][hline]ICQ#85889898

Mesaj tarihi:
yok adım atmak değil :P ilk programlama olayına giriştiğimde internet yoktu bende hatta pc de yoktu yeşil ekranlı bi amstrad cpc6128 varıdı. basic le saçma sapan işler yapıyodum

ama baya bi oyalanmıştım onlarla bi sürü şey de öğrendim o sayede. gerçi okuduğum aptal ötesi tiplerin yazdığı beyinsiz ötesi şeyleri hatırlıyorum da nese öff.. midem kalktı ya ben uyuyım en iyisi.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Mesaj tarihi:
bu hatayla ilgili çözümü arayıp buldum merak etme,
bu 7.5 sürümüne kadar tüm nukeları kapsayan bir hata.

sql string injection diyor adamlar buna

tek satır koda, kullanıcı ismi ve şifre yazıp "god" olarak yönetici oluyorlar.

Çözümü için,

protector.warcenter.se miydi, öyle bir sayfadan güvenlik modülü indiriyorsun
haylazlara hayat boyu yasak koyduğun gibi iplerini cillop gibi alıyorsun :)

kişisel sayfamda bununla ilgili çözümü anlattım.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Mesaj tarihi:
açık phpnuke te değil phhbb de yalnız. php nuke kullanmıyorum kullandırtmıyorum. görünüşe göre bundan sonra phpbb de yasak :p[signature][hline]ICQ#85889898

Mesaj tarihi:
ehehe en iisni yapmış.Valla şöle söliim özel bi şirkette ark hackerlık yapıo ismini fln vermicem tabiki :) adamlar diğer rakip firmaları nasıl zorluolar varya anlatamam :)[signature][hline]..:: McLaren Mercedes F-1 Team ::..
  • Yeni Oluştur...