Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 6. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 12.05.2012 19.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

RaidenXelRu said:

Remus said:

Polis başlatti herseyi, adamlar biber gazi sikmaya gelmişler. Nerde salak varsa polis yapmislar.

HAHAHAH yok artık

Olay şu, bir kaç it kopuk biletlerin fotokoposini çekmişler 150 den geri zekalilara satmislar. Bu mallar stada girmeye calisinca giselerde izdiham oldu. Bunu dagitmak icin beyinsiz polisler biber gazi siktilar... kime çocuklarin, yaşlilarin üstüne !!!!!! Neyse maç bitti takimi cagiricaz BEYİNSİZ Polis sahaya daldi HEMDE BİBER GAZI YANLARINDA BİRDE GAZMASKELERİ İLE........ millet takimi cagirdi bakti gelemiyorlar, dedik polis disari itler kalkanlari çekti bekliyorlar. O sirada bazi tipler polise bi sürü bi seyler attlar. Ben o sirada kactim iyki kacmisim. şerefsizler boca etmisler biber gazini. Ordaki olaylara karisanlarin çoğu biber gazi yiyenler. Polisin becereksizliği ver terbiyesiliği. Polise saldiranlara GS'lilara (tabi saldiran olduysa pek sanmiyorum) ayni adamlar degil.
Sosyal ağlarda paylaş

FesTivaL said:

Not:Kaleci degaj yapmıyordu..herhangibir müdahale de yoktu..Tamamen Muslera'nın hatası

ya arkadaş ya körsün göremiyorsun ya da kuralları bilmiyorsun.

adam degaja başladı, topu havaya attı, vurmadan önce semih girdi araya işte. daha neyin tartışmasını yapıyorsun hay allahım ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

FesTivaL said:

Not:Kaleci degaj yapmıyordu..herhangibir müdahale de yoktu..Tamamen Muslera'nın hatası

ya arkadaş ya körsün göremiyorsun ya da kuralları bilmiyorsun.

adam degaja başladı, topu havaya attı, vurmadan önce semih girdi araya işte. daha neyin tartışmasını yapıyorsun hay allahım ya.

Aglamada son nokta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...