revhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Hemen Torrent demeyin... öncelikle Torrent ne? :) Ben bu konuları pek bilmiyorum. Rica etsem biri açıkca yazabilir mi WoW u ve patch lerini hangi adresten çekicem? yada bu torrent nedir? nasıl kullanılır? nerden bulurum? Teşekkürler...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=92822&p=1363122#p1363122 öncelikle burada bazı linkler var torrenti nerden bulucam dersen Azureus (Java client) Azureus bence en iyi torrent programı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bu linklere basınca saçma sapan yazılar çıkıyo??? Bu torrent nedir ya? benim wow u çekmem için ne yapmam gerekiyo?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 önce şuradan şunu yükle Azureus daha sonra linklere tıkla büyük ihtimalle çalışacaktır[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar