GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 beyler benle geceleyin saat 2:30'da nba oyniyacak biri warmı net uzerinde weya oynana biliyormu die ilk soriim sonrada eger oynanıosa bi kackişi oyniyalım warsa tutkunları sewinirim[signature][hline]Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir. M.Kemal Atatürk Adaletin pencesinden kurtulabilirsiniz ama hiç kurtulmamayı yeğlerdiniz. Gilthanas Amakiir
streamin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 evet ben oynarimda gece 2.30 da oynayamam neden o saatta o sayi rakam saat yannis yazdiysan gene diyorum ben oynarim msn adresi assagida irtibati koparmayalim ..[signature][hline]msn:[email protected]
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ben, hassand, nukem oynuyoruz çounlukla.. icq alsın oynuycak olan öms atıp..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 NBA 2004ü çok güzel yapmışlar. EA'in bi Fifa 2003 ünü birde NBA 2004 ünü severim[signature][hline]D&C Online Forum
Öne çıkan mesajlar