GilthanasAmakiir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 beyler benle geceleyin saat 2:30'da nba oyniyacak biri warmı net uzerinde weya oynana biliyormu die ilk soriim sonrada eger oynanıosa bi kackişi oyniyalım warsa tutkunları sewinirim[signature][hline]Adalet ancak hakikatten, saadet ancak adaletten doğabilir. M.Kemal Atatürk Adaletin pencesinden kurtulabilirsiniz ama hiç kurtulmamayı yeğlerdiniz. Gilthanas Amakiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 evet ben oynarimda gece 2.30 da oynayamam neden o saatta o sayi rakam saat yannis yazdiysan gene diyorum ben oynarim msn adresi assagida irtibati koparmayalim ..[signature][hline]msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ben, hassand, nukem oynuyoruz çounlukla.. icq alsın oynuycak olan öms atıp..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 NBA 2004ü çok güzel yapmışlar. EA'in bi Fifa 2003 ünü birde NBA 2004 ünü severim[signature][hline]D&C Online Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar