Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Site tasarimi ya da hazir template? imdak!

Korax

Öne çıkan mesajlar

Simdi efendim benim söyle bi sitem var. Ben hazir bi flash template bulup kurcuklayip yapmistim bunu zamaninda. Hayir flash bilmiyorum, idare edecek kadar html biliyorum, kodlarin gidisatina göre neyi nasil kaldiririm falan deneme yanilma yapiyorum bisiler iste.

Netekim bu site artik beklentilerimi karsilamiyo.

Mesela is tarihlerini girmek icin illa flash'i acip eklemem gerekiyo. Mac kullaniyorum bi de, oturup flash falan indirmedim onada. Sonra flash bilgim olmadigi icin, istedigim flash sayfasi icerisinden html yada youtube videosu olsun baska bisi cagiramiyorum. Twitter'i entegre ediyim diyorum mesela, falanda fistanda diye gidiyo.

Bulunmasini istedigim seyleri yaziim ben en iyisi.

1- Etkinlik takvimi. Atiyorum cok fazla beni ugrastirmadan hatta herhangi bi yazilim programi kullanmadan, bi admin panelinden falan etkinlikleri ekleyeyim istiyorum. Ve etkinlikler kisminin ana sayfada görunsun istiyorum.
2-Twitter'da yazdiklarimi ufak bi box'ta gösteren zimbirtiyi istiyorum(bunu sanirsam netten arastirip bulurum nasil yapildigini).
3-Adi ne tam olarak bilmiyorum, image box diyim, bundan istiyorum yine anasayfada bitane, böyle belirli bi klasöre mesela upload ediyim ben, ugrasmayim. O box icinde kendi kendine sayfada bi kösede aksin, ustune tiklandiginda albume girebilsin insanlar bakabilsin falan butun resimlere ayri bi sayfada.
4-Sonra soundcloud'da yaptigim setleri, parcalari yada youtube'dan videolari falan sayfaya entegre etmek istiyorum.
5- Simple is the best kafasindayim, cok karman corman bisey olmasina gerek yok, ama böyle degisik tarzda yada sanatsal özellikle muzikle ilgili bisey iyi olurdu. Veyahut görsellik acisindan guzel olmasini istiyorum. Yani aslinda blogvari bi template benim aradigim sey ama iste görsellik söz konusu olunca siciyo durum.

Simdi bana tavsiye edebileceginiz bi kac template ya da belirli siteler veyahut su yukarda istedigim seyleri entegre edebilmem icin belirli scriptler falan tavsiye edebilen arkadaslar cikarsa minnettar olurum :P

Ama yok benim vaktim var sana böyle biseyi tasarlarim 2 dakkalik is, bi sakal atarsin diyen arkadaslarda varsa oda tercihimdir yani. Asiri profesyonel bisey beklemiyorum, keza bu ise ayirabilecegim muhtesem bi butcem yok su siralar, oyuzden pati ici arastirma icerisindeyim. Unutmadan ortaya basarili bi is cikarsa illaki bizim camiadan bi kac kisinin ilgisini cekecektir, bende istiyom diyenler olursa bu cengaver arkadasa paslarim bu tarz isleri.

Su tarz biseyler bakiniyorum assagi yukari, fikir olmasi acisindan

Su tarz bi site olabilir mesela. Ya da böyle bisey.
Suda olabilir aslinda
buda iyi
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olm zaten aynisini istiyorum demiyorum, sadece bu tarz bisey dusunuyorum diyorum. Varsa bu tarz template'ler falan basarili, parasi neyse verip entegre edicem edebildigim kadar yani :) google'a guvenmek yerine patiye bi soriim dedim önce.

Bide normstockton(emin degilim ama) ile tunasengil parasi neyse verip yaptirmis adamlar degiller. Aradigim tasarim ve beklentim olan seyleri örnek olarak göstermek icin yazdim o sayfalari dsf
Sosyal ağlarda paylaş

benim genelde templatelik işim olduğunda kullandığım http://themeforest.net/ var. hem html, hem wordpress templateleri de oluyo. admin panele gerek yok kendim değiştiririm diyosan tarihleri vs... html templatelere de bakabilirsin hem. ama uğraşmak istemiyorum diyosan bence de en iyisi wordpress.
Sosyal ağlarda paylaş

eed themeforest aradigin sey. bak bi baktim; http://themeforest.net/item/music-template-html-theme-for-musiciansartists/full_screen_preview/86324

boyle bisiler var, ama bunlari alirsan yine isin zorlasir, wordpress theme ara. Google da da arayabilirsin.

https://www.google.com.au/search?aq=0&oq=wordpress+musician&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=wordpress+musician+themes

Hemn mesela bir ikit ane cikti.

http://www.bandthemer.com/

Daha da bulursun cok. Wordpress olursa editing vs content koyma cok kolaylasir. cep ten bile yaparsin. Ondan pure HTML based bisi gitme.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha bandthemer cok iyiymis cok sagol nedanko.

Buarada wordpress theme'leri wordpress falan uye olupmu kullaniyorum? ve sonra domaini yönlendiriyorum buraya?

Yoksa direk hosting uzerine wordpress scripti gibi bisi falan atip bunumu yukluyorum ustune?

Bu kismi tam cözemedim henuz :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...