Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistemime over clock ne yapabilirim? (Babacum'un mevcut sistemi, ayrıntılar içeride)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

AMD Barthon 2500+ 333MHz (640 kb)
Ati Radeon 9600se 128 mb 8x
256×2 DDR ram 400 MHz Twinmos
Epox 8RDA3+
AOPEN H600 B (300W)

evet ne yapabilirim bu makinaya?
şimödilik fan alarak işlemcimin performansını arttırabiliyorum daha başka ne yapabilirim?
özellikle ekran kartına[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben overclock oalyına anakart üstündeki jumper, bios ve fan gibi şeylerle yapmayı planlıyorum..

yani para harcamak istemiyorum yoksa para verip ekran kartını vs direk yenilerim de.. işte para yok :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 24 Ekim 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
urza olsa overclock yapardi ustune bi de beta testini yapardi valla

hemen yardimci olim mostors bunyeye
simdilikle islemcini ne zaman aldin?
eger carpan kilidin aciksa uzerindeki sogutmaya bakar
eger carpan kilidin kapaliysa fsb yi arttiracan buda ramlerinin iyi olup olmamasina bakar.

Ramlerinin timingini ogren eger CL 2.0 sa yasadin.
Anakartin Overclocka musait
Ekran kartini bilmiyorum ama bence cok elleme...
Overclock icin pin jumper olayi kalkti artik bios tan yapacaksin herseyi onun icin once biosa gir ve biraz incele save etmeden cikip bida gel ve yaz bisiler bende yonlendiiriiim seni.[signature][hline]Amd Athlon 64 @ 2500mhz = Epox 8KDA+ Mainboard = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = Nvidia 6800 GT @ 525-1150Mhz = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...