Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbuldan Wow Cd si alabileceğim patiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya istanbulda varsa birisinde alabilirmiyim yada cd ye yazabilirmi benim için.çekmeye üşeniyorum 3 gb oyunu.Şimdiden çok teşekkürler[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
Yazıcıoğlu'nda var mı acaba?[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
ben bana cd ye çekebilecek biri varmı onu sormuştum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
yaw ben çekerdim eğer normal hızımla çekebilsem(bide torrent hızlı diyorlar 4-5 le çekiyor)(http hızım 30-20) acil lazım.Cd sağlayabilecek birilerine itinayla müteşekkir kalacam[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
hayır.dn akşamdan beri sadece 229 mb çekti.düşünün artık 2.4 gb tüm oyun[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
netlimiter edin bir yerden uploadini 1 yap hız 4 kat artar yani bende öyle oldu download bittince seed yaparsın ben oyle yapıyorum 3 gb önce 1 kb uploadla çekiyorum sonra 10 kb upload sunuyorum 8 saat falan çekiyorlar işte eh yani 10 kb uploadla bu kadar ne diyelim[signature][hline]

[Bu mesaj Delyyyy tarafından 22 Ekim 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
çok sağol epey etkiledi.2 güne düştü dl süresi:)[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
selam beyler,
bende yazıcıoğlunda WC III bulamadım. Bulduklarım bozuk çıktı. Gittim değiştirdim yine bozuk. Neyse, sizin bahsettiğiniz bu 3gb lık ne oluyor ?

ben III ün üstüne Frozen Throne kurucam da...
Mesaj tarihi:
biz world of warcraft dan bahsediyoruz blizzard ın yeni mmorpg'si[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...