ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 $imdilik markası onemli diil , sadece $imdilik istiyorum param cok az evde calamıyorum ewdeki amfi iptal oldu attım bi kenara .. Kenarda bi yerde bilen varsa harbi ucuz fiyata seve seve alırım istanbul-Moda civarında ozellikle cok mutlu olurum ... 0 ları 80-90$ arası dei$iyor benim o kadar parayı biriktirmem icin bayaa bi gaza gelmem gerekir ki bu da $u sıralar cok zor karı kızdı , konserdi , eylenceydi haybeye gidio param hiç biriktiresim de yok .. Harbi ucuza bi$eyler ayarlarsanız cok hepi (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 www.turkrock.com forumlarına bak Alım/Satıma en son bi 12 wattlık Washburn baddog vardı 80 milyonamı ne . daha ucuzda bulabilirsin bakarsan[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar