Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Kaplanın Yolu Hiç bir kedi oldun mu? Çatıdan aşağıya bu tadsız şehri İbret timsaliymişçesine Boynun dik seyrettin mi? Kuş olup sokaklara daldın mı? Açlıktan koşturanlara sırtını çevirsen Zerafet timsaliymişçesine Onları peşinden koşturdun mu? Sonra da aşık olup Kanatlarını çırparak bir insana, Bir başka Sen'e koşturdun mu ki Zayıflığını kabullenceksin? Sev ki göresin özlediğini, Göresin hiç bilmeden tutku duyduğunu Tutkuyu göreceksin ki İğreneceksin imrendiğinden Bir gün güneşin battığı Işıkları yanmaz bir sokakta Bulursan kendini Kavuşacaksın mecburiyete Pes etmediğin anda Kendine dönerek Başlayacaksın kendini aramaya Ve aksiyle dövüşmeye Yoluna çığ düşse Tırmandığın ağaçları kasırgalar devirse Güçlü davrandığın sürece Var olabileceksin sen Günü gelip yenik düştüğünde "Beyazlar içinde bir kaplandım ben"; Hatalarına boyun eğilecek Ve huzura bahşedileceksin.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. [Bu mesaj Kendercik tarafından 25 Ekim 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 O kadar zırvaladıktan sonra karalamadıkça defter olmaz diye, bunu koymayı da borç bildim. Okuyun eğlenin. Kişisel görüşümü alacak olursanız pek beğenmedim ben. Yine de birşeyler anlatmaya çalışmışım işte.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Karate yaptığın direk belli oluyor kenderim :) Biraz fazla ejderhanın yolu , ying yang havası var :) ama çok sevdim çok güzel olmuş. İçerik şahane. Güzel bir serbest nazım.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Şiiri yazmaya başladıktan sonra aklımdan geçen ilk şey sonuna geldiğim sırada karate oldu. Beyazlar içinde bir kaplan da o sırada yazıldı işte :)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 güzel olmuş=) sende bir "tutku" dur gidiyo şiirlerinde gözden kaçmıo=)[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha Othranx 19.08.20 22:42 euheu Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Haklısın. Tutku üzerine olmadıktan sonra yazmakta anlam bulamıyorum. Tutku olmadıktan sonra elimde kalem ve kağıt ile yapabildiğim tek şey yamuk yumuk çizgiler...[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar