ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yani ben evliyim de gece girmem kesin bir biçimde yasak . ben de saat 2 gibi falangirip akşama kadar takılıyorum. bi de bu aralar sahurdan itibaren 8 e kadar online im . eğer bu saatlerde takılan varsa tanışalım görüşelim, kaynaşalım yani. zamanımı genelde bone demon avlayarak ve ne biliim gereksiz işlerde geçiririm. paragon kesmek de baydı çünkü yüzde seksen o beni kesio. ancient wyrmin paragonu da bayarmış haa bu arada. reskil çekio çok pis. neyse. öğleden sonra oynayan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Bende evli ve çocuk sahibiyim ama genelde fırsat buldukça oynuyorum. Temel yaklaşımın ne o karıya kıza mı gidiyoruz, pavyona mı gidiyoruz, ya da kahvehane de mi takılıyoruz gibi olmalı, tek eğlencemiz bu argümanından sonra, ama vurucu nokta bu diziyi sevmem ben, nasıl seyrediyorsun bu dizileri takiben ben biraz bilgisayar oynayacağım dediğin zaman etkili oluyor.. En azından bende işe yarıyor. Gündüz saatleri iş yerinde olduğumdan oyuna giremesem de, genel de akşam saat 22:00-24:00 arasında fırsat buluyorum çoğu zaman. ben kendi oyunu mu pzt.çrş almanca dil kursum, ve cuma da basketbol antremanlarım ile kesiyorum sadece. her nekadar amatör küme maçları kasımda başlayacak olsa da yaz dahil herhafta oynadık. Geri kalan kısmında oğlumla ve eşimle vakit geçirip kalan zamanı oyuna aktarıyorum. Sahur olayına gelince, çok etkili saat 03 yada 04 gibi kalkıp saat 07 işe gidene kadar takılabiliyorum. Genelde atlantic de clan moor ile takılıyorum şu aralar. EU'da da yeni ölümbüyücümü geliştiriyorum. ICQ:341-207-046 [Bu mesaj Kumadam tarafından 19 Ekim 2004 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 msn daha reel gelio bana hiç inanmazdım ama icq dan daha kullanışlı geldi ve icq yu pek açmıorum. ben daima atlanticdeyim eu sux gibi gelio lazım olursa uraşçaama burdaki charları geçiriveririm. öle kolay oluo. evet başka cevaplarrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freaky Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 bende oynuyorum hangi shard eu atlantic? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Ben her zaman varımda maxx genelde o saatlerde görmedim seni msg attığımda eşin çıkıyo genelde Bu arada bana gönderdiğiin brad pitt benzeri resminde senin olmadığın ortaya çıktı lol[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 samurai çıkana kadar 21-09 arası ATL deyim sonra europa olacak, saatler de oynayabilir. yanlız ATL de sadece t2a daki yerlere gidebiliyorum accountun upgrade i olmadığından, yani benle takılmak çok zevkli olmaz..[signature][hline]fıleeşşhh of follınnn encıllss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ya mevzu gezmek olsun yeter gezer kuş böcek keseriz olur.. barbarım ben bi kere.... loot peşinde deilim maksat sohbet falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar