Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Php Yardım..


NotoriuS

Öne çıkan mesajlar

Yazdıklarından anlayabildiğim kadarıyla bir site yaptın ve sitende forum olsun istiyorsun. Bahsettiğin phpbb forumunu kullanmak için php ve mysql destekleyen bir sunucuya tüm forum dosyalarını yüklemen ve gerekli ayarlarını yapman gerekiyor. Bu ayarlar genelde databasede gerekli tabloların yaratılması ve databasee ulaşmak için gerekli kullanıcı adı şifre bilgilerinin girilmesinden oluşur. Ayrıntılı bilgiyi muhtemelen readme dosyasında bulabilirsin.
Tabi kullandığın sunucu php ve mysql desteklemiyorsa büyük olasılıkla karşına boş düz bir sayfa gelecektir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.freewebhostingsearch.com/feature/PHP-1
http://www.freewebhostingsearch.com/feature/MySQL-1
adreslerindeki hostlara bir göz at bence..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla anlamıyorum ya konu dışında abuk subuk msj lara binlerce cvp geliyor burda adam akıllı cvp yazan yok bilenler çok ama yok işte
Tamam bende konu dışında takılıorum ama konuları sallamıorum böle :(
Lütfen yanlış anlamayın..[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

CuteFTP den dosya akatarabilmen için serverın ftp adresini ve şifresini bilmen gerekir. bu iki bilgi elinde varsa ftp sunucusuna bağlanıp dosyalarını aktarabilirsin. cuteftp dosya aktarmak kolaydı zaten aktaracağın dosyaları sürükleyip bırakmak yeterli. zaten bir iki kurcalasan çözersin progu.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet ftp sini biliyorum tripod ztn kullanıcı adı ve şifrede var.
Ama ben php triad die bi programla kurdum forumu her şey hazır c: de apache die dosya var hepsi içinde ama nei upload edeceğimi bilmiyorum :([signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...