NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben phpbb den kendim forum tasarladım ama bunu nasıl nete aktaracağım bilmiyorum. yardımcı olabilecekler var mı ?[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Normal forumun kendı ımageının uzerıne atıp denedınmı ?[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yok valla denemedim ama asdece nete aktarmak istiyorum html sayfam hazır ama bir türlü link verip forumu açamıyorum nasıl yapıcam :([signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 yardım edecek yok mu ya o kdr pati içinde[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 valla html falan diyosun heralde sen şablonunu yaptın ? yanlışmı anlıyorum,phpbb forumu kurmak icin sql ve php destekli bir host bulman lazım googleda aratırsan birsuru bulursun paralı-parasız[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 evet işte phbb forumu yaptım hazır fakat host bulamıyorum lycos dan bişi anlamadım yardım bekliyorum...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Yazdıklarından anlayabildiğim kadarıyla bir site yaptın ve sitende forum olsun istiyorsun. Bahsettiğin phpbb forumunu kullanmak için php ve mysql destekleyen bir sunucuya tüm forum dosyalarını yüklemen ve gerekli ayarlarını yapman gerekiyor. Bu ayarlar genelde databasede gerekli tabloların yaratılması ve databasee ulaşmak için gerekli kullanıcı adı şifre bilgilerinin girilmesinden oluşur. Ayrıntılı bilgiyi muhtemelen readme dosyasında bulabilirsin. Tabi kullandığın sunucu php ve mysql desteklemiyorsa büyük olasılıkla karşına boş düz bir sayfa gelecektir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mcs ben forumu hazırladım phpbb de sorun yok ama bir host arıyorum :([signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 http://www.freewebhostingsearch.com/feature/PHP-1 http://www.freewebhostingsearch.com/feature/MySQL-1 adreslerindeki hostlara bir göz at bence..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 bakayım..[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ben siteyi hazırladım host da tmm ama nasıl aktaracağım bilmiyorum Cute ftp yüklü ayrıca tripod dan aldım hostu[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ftp den nasıl aktarabileceğimi bari söyleyin arkadaşlar :([signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ya yardım edecek yok mu ya ! :([signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 valla anlamıyorum ya konu dışında abuk subuk msj lara binlerce cvp geliyor burda adam akıllı cvp yazan yok bilenler çok ama yok işte Tamam bende konu dışında takılıorum ama konuları sallamıorum böle :( Lütfen yanlış anlamayın..[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 CuteFTP den dosya akatarabilmen için serverın ftp adresini ve şifresini bilmen gerekir. bu iki bilgi elinde varsa ftp sunucusuna bağlanıp dosyalarını aktarabilirsin. cuteftp dosya aktarmak kolaydı zaten aktaracağın dosyaları sürükleyip bırakmak yeterli. zaten bir iki kurcalasan çözersin progu.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 evet ftp sini biliyorum tripod ztn kullanıcı adı ve şifrede var. Ama ben php triad die bi programla kurdum forumu her şey hazır c: de apache die dosya var hepsi içinde ama nei upload edeceğimi bilmiyorum :([signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 hepsini birden upload belki bir çözüm olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ok denicem[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar