neter Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2004 4.70 değil 2.70 sayın sharky kardeşim, yanlış değil ama daha hızlı 2.70[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siltanar Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ya bişi sorcam ben.şimdi evde 2 bilgisayar var.ikisinde de xp var.net bağlantısı kablo 128k.network crossover kablo ile kuruldu.sorun şu neti paylaşıma açtığımda net bağlantısının hızı yarısından fazla şekilde gidio.2 bilgisayarda da hiç bişi yapılamıo.misal ben bağlantının 4k sını öbür bilgisayara geri kalanı kendi bilgisayarıma nası verebilirim. bi yol gösterin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ya arkadaşlar bnm bu konuda bi kaç sorum var kime danışabilirim ? bu dns iplerini 2 bilede yazıomuyuz ? pingeleyince bi bilgisayar dierini görüo ama dieri pibgleyemio ..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar