di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Selam, Neydi o acep ? PreFiles.com 'dan bir seyler indirecegim lakin dosyalari yukleyen yer don degistirir gibi servis degistiriyor. Boyle toplu stabil hizmet sunan bir sey lazim bana. Var midir tavsiyeniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 üç harfli bişeydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 put.io diyosan degil abi o. Uzun sure kullandim, sonra isime yaramaz oldu. Baya sikintiliydi son donemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Sordugum http://www.alldebrid.com/ idi, simdi eski topiklerden buldum ama benim aradigim yok sanirim aralarinda. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Salladım bitane prefiles linki ama evet desteklemiyormuş. http://prefiles.com/sxq2dr8fa0vp/Wiley.3ds.Max.2012.Bible.Aug.2011.epub: This link isn't valid or not supported. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 ya bu alledebrid'in calisma mantigi nedir? yani uye olunca oraya, baya rs megashares 4shared bilmemne flan hepsinin linkini download manager'a ekleyip indirebiliyomuyuz? Yoksa kendi downloader'imi var bunun icin? Ps: Mac kullaniyorum eger kendi downloader'i var ise mac icinde varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 alldebrid.com said: Internet Download Manager Try it free ! IDM is one of the best download manager which will give you an better download experience of very high speed on alldebrid. alldebrid.com said: Browser plugins Chrome/Firefox The browser plugin allows you to unrestrained your links easier in one click. Su an promosyon 2 gunluk acc ile jdownloaderda deniyorum. Nightly jdownloader istiyor. Onun icinde target bolumune java -jar -Xmx512m JDownloader.jar -branch NIGHTLY ekliyoruz ornek "C:JDownloader 0.7JDownloader.exe" java -jar -Xmx512m JDownloader.jar -branch NIGHTLY mac icin: 1/ Go in /Applications/jDownloader.app/Contents/Resources/app 2/ Run 'java -jar jdupdate.jar -branch NIGHTLY' to run jdownloader beta and run update after that 3/ Put your alldebrid account on jdownloader 4/ reload JDownloader 5/ enjoy 880tane update geldi bakalim gelismeleri yazicam =] updateten sonra restart sonra accu ekleyip restart daha sonra onume gelen ilk warez bb linkini indirmeye basladim netload.in cikti catir catir indiriyor efem son olarak hiz gayet iyi rapid premium ile 1200 ile indiriyorum bunda da ayni 1200 ile indiriyor suan netload.in den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 oha cok iyi, ama nasil?! hala ona anlam veremedim sdg yani seyi anlamadim hala; mesela bende folx download manager var. burdan rs linklerini ekledim ve authorized access klikleyip kullanici adi sifre girdim, indiriyorum. peki, alledebrid uyeligim olunca yine ayni sekilde indirebilicemmi? yoksa linkleri baska bisekildemi yuklemem lazim folx icerisine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 yok aynen rapide yaptigin gibi accunu ekliceksin download programina direkt linki yapistirdin mi baslicak indirmeye folx ile uyumlumu bilmiyorum ama jdownloaderda direkt premium acc olarak ekliyorsun linki attin mi kendi basliyor indirmeye direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 peki o linklerde normal rapid linki degilmi? yoksa alledebrid uzerinden convert edilmis garip gurup linklermi? iyiymis ya bu bi denicem valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 normal link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar