Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zilyon tane file hosting icin tek hesap saglayan servis vardi ?

di

Öne çıkan mesajlar

ya bu alledebrid'in calisma mantigi nedir? yani uye olunca oraya, baya rs megashares 4shared bilmemne flan hepsinin linkini download manager'a ekleyip indirebiliyomuyuz? Yoksa kendi downloader'imi var bunun icin?

Ps: Mac kullaniyorum eger kendi downloader'i var ise mac icinde varmi?
Sosyal ağlarda paylaş

alldebrid.com said:

Internet Download Manager
Try it free !
IDM is one of the best download manager which will give you an better download experience of very high speed on alldebrid.

alldebrid.com said:

Browser plugins
Chrome/Firefox
The browser plugin allows you to unrestrained your links easier in one click.

Su an promosyon 2 gunluk acc ile jdownloaderda deniyorum. Nightly jdownloader istiyor. Onun icinde target bolumune

java -jar -Xmx512m JDownloader.jar -branch NIGHTLY
ekliyoruz

ornek

"C:JDownloader 0.7JDownloader.exe" java -jar -Xmx512m JDownloader.jar -branch NIGHTLY

mac icin:

1/ Go in /Applications/jDownloader.app/Contents/Resources/app
2/ Run 'java -jar jdupdate.jar -branch NIGHTLY' to run
jdownloader beta and run update after that
3/ Put your alldebrid account on jdownloader
4/ reload JDownloader
5/ enjoy

880tane update geldi bakalim gelismeleri yazicam =] updateten sonra restart sonra accu ekleyip restart daha sonra onume gelen ilk warez bb linkini indirmeye basladim netload.in cikti catir catir indiriyor efem

son olarak hiz gayet iyi rapid premium ile 1200 ile indiriyorum bunda da ayni 1200 ile indiriyor suan netload.in den
Sosyal ağlarda paylaş

oha cok iyi, ama nasil?! hala ona anlam veremedim sdg

yani seyi anlamadim hala; mesela bende folx download manager var. burdan rs linklerini ekledim ve authorized access klikleyip kullanici adi sifre girdim, indiriyorum. peki, alledebrid uyeligim olunca yine ayni sekilde indirebilicemmi? yoksa linkleri baska bisekildemi yuklemem lazim folx icerisine?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...