nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Theridone said: ben iç çamaşırımı veririm abi nolcak. ama maç bitimindeki forma değiştirmek gibi olmaz. onunkini almam. ahhahaa olm süpermiş bu ya, denemek lazım. sarılıp omuza da vururuz of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Sevgiline anlattığın şeyler asla aranızdaki ilişki sanki bir arkadaşlık ilişkisiymiş gibi olmamalı bence. İnsanlar genel olarak sevgilim benim en yakınım öyleyse her şeyi paylaşıyım diyor ama kesinlikle ve keslinlikle sevgiliyle arada bir saygı-sevgi mesafesi olmalı. Kankana anlatacağın şeyleri gidip sevgiline anlatmamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Pipet said: @ceterilli sen sanki onun kız arkadaslarıyla vakit geçirmesini çok seviyon.. ev et,genel olarak erkekler arıza yapmaz bu konuda. yapar mı arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 copry said: cetoritto said: bence sen yazdığımı anlamadın, mevzunun benim ya da herhangi bir erkeğin erkek arkadaşlarımın arkadaş olmaması ile ilgisi yok. mevzu kadınların sevgililerinin erkek arkadaşları ile birlikte vakit geçirmesinden nefret ettiği gerçeğidir. yooo aaa, copry kadınmış?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 TD)Pentagram said: hayatım arabanın pistonunu değiştircem ne dersin gibi konudan bahsetmiyorum.sosyal hayat ve ilişkiyi direk ilgilendiren konuları kast ediyorum. canım, inan ki dürüstlüğüne ve samimiyetine inanıyorum ama kadın-erkek ilişkilerinde dürüstlüğün bokunu çıkartmamak lazım derim. ayrıca yalan söylemek değil kastettiğim, her şeyinizi ortaya dökmeyin, anlatmayın, biraz sır-gizem olsun. hem kadın kısmısı sever sırrı-gizemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 wastyrx said: facebook şifremi isteyecek hatunun aazına çarparım ben kendine gel diye aman deyim: -cep tel -hotmail, yahoo, gmail, facebook -bankamatik -kredikartı şifrelerini sakın paylaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kredi kartımı paylaşabilirim kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 fede said: o diil de. büyük konuşmayın bi gün aşık olursun poponuzu bile paylaşırsınız olm, o ne demek lan??valla anlamaya çalıştım ama anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 götü kaptırmayın diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 nomsaR said: ben mesela hiç bi kız arkadaşıma aşkım demem diyodum. hiç demedim o yüzden. bak bu da pekçok erkeğin beceremediği bir şey. ama beceren erkeğin de alnından öpülür, ben öperim şahsen. çünkü hatun kısmısı kastırıp durur,"sevgilim demiyorsun bana? aşkım demiyorsun bana?" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 bu topik kezban başlığına döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cetoritto yine gelmis topikteki post sayisinin 3te2sini ele gecirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 soru sorulunca cevap vermek nezaketini gösterince öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 akıllı mantıklı sevgilileriniz yoksa böyle şeyler olabilir tabi. acil durumlarda (benim bilgisayarım olmadığı ve emailımdan acilen bir bilgi gerektiğinde) telefon edip şifre paylaştığım oldu tek sorun da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 -istisnalar kaideyi bozmaz, -henüz süreç devam ediyor, bakarsın bir gün pişman olursun şifreni paylaştığına;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cetoritto said: -kesinlikle para hesabınız ayrı olsun,aldığınız maaşı bilmesin,ille bir şey söylemeniz gerekirse yalan söyleyin,ücretinizi olduğundan düşük söyleyin. şu neden onu merak ettim? bi de evlenince de geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 sömürüyorlar la daha ne olcak merak edilcek ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 copry said: odullusoru said: Paylaşıp da [b]ileride[/b] arıza çıkmasına ya da bir şeylerin [b]başınıza kakılmasına[/b] sebep olan şeyler. Gelin itiraf edelim. Şunları yapan insanlardan nefret ediyorum , bir rahatsızlığın varsa direk söyliyceksin arkadaş ne o öyle akrep gibi pusuya yatıp, zamanını kollayıp,' sen böyle böyle yapmıştın şöyle böyle demiştin hedehödö' diye hayatı dar edersin ki? Benden uzak budaya yakın olsun öyle tipler. Neye yakın olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cetoritto said: -istisnalar kaideyi bozmaz, -henüz süreç devam ediyor, bakarsın bir gün pişman olursun şifreni paylaştığına;) olmaz diyemem tabi ama gidişat olmayacağı yönünde. bir de karşımdaki insanın doğası sakin ve mantıklı bir karakter olduğu için olma ihtimali olmama ihtimalinden daha yüksek duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 abi mantık yok bu işlerde ya, bazen aptal saptal şeyler oluyo falan. iğne üzerinde yürümek gibi bi ilişkiyi yürütebilmek yorulmadan. ha yorucam diyosan o başka. yoksa kağıt üzerinde çok güzel herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 senko said: sömürüyorlar la daha ne olcak merak edilcek ne var ben de bu da olmuyor valla ondan pek anlamadım. her şey yarı yarıya tatil olsun, yemek olsun şu olsun bu olsun. niye hesabı gizleme gereği var, çok paran olduğunu görürse sana elbise mi aldırttırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 keşke elbise aldırtsalar depo fulleten oldu ve eski kasa civiclerin deposu ne kadar büyük tahmin edemezsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 nomsaR said: abi mantık yok bu işlerde ya, bazen aptal saptal şeyler oluyo falan. iğne üzerinde yürümek gibi bi ilişkiyi yürütebilmek yorulmadan. ha yorucam diyosan o başka. yoksa kağıt üzerinde çok güzel herşey. e tabi mantığın kırıldığı noktalar olabilir de onlar da insan hatası. email şifreni paylaşmasan da saçma şeyler olabilir, çok acayip sözler gelebilir falan filan (daha yaşamadım hiç o kırılma noktasını ama dediğim gibi gelecekte olur mu olmaz mı bilemem) email şifresini paylaşmazsan da başka bir yerden bir şey olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 senko'nun dediğine ilave olarak ailenize yardım etmek istediğinizde hatun kısmısı çemkirebilir. kaç tane evli arkadaşım vasa (çok var) hep aynı dertten yakınıyorlar. ayrıca günün birinde kendi kafana göre takılıp bir şey almak istersin, arkadaşlarınla kafaları çekmek istersin, ne bileyim çok sevdiğin bir kitap,bilgisayar,telefon,vs. almak istersin...işte o zaman arıza çıkaran kadın çoktur,güven bana. evlenince de durum değişmez, zaten asıl tehlike evlendikten sonra. biz erkek milleti mal gibi sevgililerimize hemen yelkenleri indiririz ama onlar çakaldır (genel olarak),iyi saklarlar kendilerini(eminim çoğunuz okurken onaylıyorsunuzdur bu yazdıklarımı),evlenene kadar iyi saklarlar kendilerini.evlendikten sonra ise birden bire 180 derece değişirler. sıkıntılı bir durumdur tabi. bilen bilir. o nedenle mümkün olduğu kadar gizleyin ücretinizi,ek gelirinizi. benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 senko said: keşke elbise aldırtsalar depo fulleten oldu ve eski kasa civiclerin deposu ne kadar büyük tahmin edemezsiniz şunu yapmamı hayatta kabul etmez mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar