di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mr_Hand said: kerneli modifiye edilmiş VM update edildikten sonra tabii ki çalışmaz VM olarak. Patch'ledigim sey kernel degil abi, VmWare Workstation'in kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 bombilo said: @di, iatkios l2 + virtualbox ile o bahsettigin update / xcode sorunlarının hicbiri yok, son sürümleri kullanıyorum. hatta ben 10.7.2'den 10.7.3'e yükselltim ekstra hiçbirşeye ihtiyaç duymadan. iatkios l2+virtualboxla yükledim gayet çalışıyo ama update ettikten sonra apple loading ekranında takılmaya başladı. özel bi olayı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Update'i direkt software update ile yaptiysan normal. Cakiliyor orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 nasıl olucak peki? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Ya direkt yuksek surumu kurcan ya da sana o ISO'yu saglayan grubun cikardigi update'i kullanican. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 normal software update ile yapmayı başardım şimdi ama kafasına göre takılıyo, updateten önce de takılıyodu. bilgisayar yetemiyo mu noldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 abi ben 10.7.3'e direk software update ile geçtim ve spesifik hiçbir şey yapmadım. sadece update'den önce boot diski settingsden tekrar bir ayarlamam gerekmişti. verdiğim linklerdeki virtualbox ayarlarını yaptın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 evet ayarlar yapılı. edit: şimdi xcode yükleyebildim, ama ekranın ortasında ufacık çıkıyo sanki resize edilmiş gibi :P safari de öyle oluyo. ömrümden ömür gitti şunla uğraşırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 macos'un cozunurlugunu ayarladın mı peki? (offtopic bu soru tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 1024*768 defaultta duruyo o. app store vs mesela tam ekran gayet güzel çalışıyo ama xcode ve safari böyle 10da 1i gibi gözüküyo edit: ctrl+f ile fullscreen yapınca biraz daha büyük gözüktü, terms of service ekranını geçtikten sonra xcode normal çalışmaya başladı artık. o ye. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar