Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet marketing strategy yardımı!

Mortis

Öne çıkan mesajlar

yine bir ödev konusu topiği ile karşınızdayım aslıdna eğitim bölümüne mi açsam bilemedim ama durum şu:

internetin faydalarını daha keşfetmemiş veya küçük çapta olan bi şirkete internet marketing stratejisi yazmam gerekiyor ödev olarak, sonunda da prototip bi websitesi hazırlıcam yazdığım stratejiye uygun

Bu dönemki son ödevim artık bitirip memlekete dönecem,
kafayı yedim bakınıyorum etrafa ne ile ilgili yazsam die, bu zamanda internet marketing yapmayan şirket veya marka nerdeyse yok.

o yüzden böle aranızda küçük bi businessa sahip olan birisi var mı veya tanıdıının da olabilir, e-commerce e yatkın bi iş olursa tabi daha olur. Atıyorum bizim bi arkadaş var kek yapıp satio gibi , veya servis olabilir illa ürün olmasına da gerek yok .

veya fikir de verebilirsiniz, bak şu şirket var internette doğru düzgün presenceı yok, bunla ilgili yaz vs. gibi

teşekkürler
sevgiler!
Sosyal ağlarda paylaş

el isi urunler yapan yerleri arastir netten uk'deki. sadece firma arama motorlarinda cikan ama websitesi olmayan veya kotu olan bir tanesini sec. bu tarz firmalarin internet ile alakalari olmuyor pek ve iyi bir pazar yaratma sanslari var kendilerine dogru stratejiler ile. rakiplerini falan da rahat bulursun. taki, biblo tarzi seyler ureten firmalar olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

öle küçük şirketler buldum fakat onlarla ilgili bilgi bulamadığım için yazacak bişey bulamadım derken baktım ki KFC nin online delivery sistemi yok

lan dedim KFC'ye e-commerce strategysi yaziim en iisi

öle başladım gidiyorum

yazdıktan sonra bi de onun prototip websitesini hazırlamam lazım o süreçte paticiğin yardımlarını esirgemiyeceğini düşünüyorum ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...