Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yine bir ödev konusu topiği ile karşınızdayım aslıdna eğitim bölümüne mi açsam bilemedim ama durum şu: internetin faydalarını daha keşfetmemiş veya küçük çapta olan bi şirkete internet marketing stratejisi yazmam gerekiyor ödev olarak, sonunda da prototip bi websitesi hazırlıcam yazdığım stratejiye uygun Bu dönemki son ödevim artık bitirip memlekete dönecem, kafayı yedim bakınıyorum etrafa ne ile ilgili yazsam die, bu zamanda internet marketing yapmayan şirket veya marka nerdeyse yok. o yüzden böle aranızda küçük bi businessa sahip olan birisi var mı veya tanıdıının da olabilir, e-commerce e yatkın bi iş olursa tabi daha olur. Atıyorum bizim bi arkadaş var kek yapıp satio gibi , veya servis olabilir illa ürün olmasına da gerek yok . veya fikir de verebilirsiniz, bak şu şirket var internette doğru düzgün presenceı yok, bunla ilgili yaz vs. gibi teşekkürler sevgiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 benimle ilgili yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 seni pazarlayabilirim aslında şükrü marka bilinirliliğini arttıracak bi strateji yazarsam, amerikada hemen iş bulursun en kral yerde evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 b2b uzerine herhangi bir uretici/toptanci firma bulup onun uzerine yazabilirsin. online dunyaya uygun bir sektorde olmali tabi. sonra da diger pazarlama stratejileriyle birlestirerek bu tarz firmalari bulusturan online platformlardan vs. bahsedebilirsin icerik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 evet mantıklı bi b2b araştıriim biraz çünkü direkt b2c a odaklı gittim ben saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 bulamadım hiçbişey kafayı yiecem şöle internette doğru düzgün sitesi vsi olmayan küçük veya büyük farketmez herhangi bi şirket aklınıza gelen böle google'a companies without website falan yazmaya başladım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 abi illa gercek bi sirket mi olmasi gerekiyo? Oyle olmasi e biraz dandik olmus ama buradan bulursun gercegini http://www.yellowpages.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 evet gerçek şirket olması lazım çünkü rakip analizi endustri analizi vs de yapıcam pazar payı bilmemne, böle gerçekçi hedefler koymam gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 el isi urunler yapan yerleri arastir netten uk'deki. sadece firma arama motorlarinda cikan ama websitesi olmayan veya kotu olan bir tanesini sec. bu tarz firmalarin internet ile alakalari olmuyor pek ve iyi bir pazar yaratma sanslari var kendilerine dogru stratejiler ile. rakiplerini falan da rahat bulursun. taki, biblo tarzi seyler ureten firmalar olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 öle küçük şirketler buldum fakat onlarla ilgili bilgi bulamadığım için yazacak bişey bulamadım derken baktım ki KFC nin online delivery sistemi yok lan dedim KFC'ye e-commerce strategysi yaziim en iisi öle başladım gidiyorum yazdıktan sonra bi de onun prototip websitesini hazırlamam lazım o süreçte paticiğin yardımlarını esirgemiyeceğini düşünüyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 /summon-self Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar