Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yök'ten geri vites, pedagojik formasyon kaldirilmayacakmis

Korax

Öne çıkan mesajlar

Yeni bir model gelistirilene kadarmis iste. Oyle bam diye hoop kaldirdik oldu bitti ole olmaz bu isler zaten. Ama yani YOKun tasarladigi bir sistemden ne kadar hayir gelir ondan da suphelerim var. En son universitelerin asistan alim islerini berabat etmislerdi resmen 'cogu yerde kotu bazi universitelerde iyi oyle bir sistem getirelim ki her yerde ortalama olsun' mantigi ile. bu yokun ve AKPnin iyi universitelere odaklanmak yerine kaynaklari secim propagandasi diye actiklari bir suru dandik universiteye dagitma plani baya kotu olacak ilersi icin.

said:
“Milli Eğitim Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu bünyesinde yer alan Öğretmen Yetiştirme Çalışma Grubu'nun yürüttüğü çalışmalar sonucu geliştirilecek yeni bir model uygulamaya konuluncaya kadar halen izin verilen üniversitelerde açılacak pedagojik formasyon programlarına, Talim ve Terbiye Kurulu'nun 80 No'lu kararında yer alan alanlarda eğitim gören ve mezun olacak öğrencilerin başvurma hakkının saklı olduğuna, Kurulumuzun 3 Mayıs tarihli toplantısında karar verilmiştir. Dolayısıyla, konuyla ilgili olan yükseköğretim kurumlarımızda halen öğrenim gören öğrenciler ile bu kurumlardan mezun olanların alınan kararla ilgili olarak herhangi bir mağduriyeti söz konusu olmayıp, açılacak pedagojik formasyon programlarına başvurma hakları bulunmaktadır.”

Devamını Oku: http://www.personelmeb.net/egitim/ogretmen-adaylarina-yokten-iyi-haber-h56725.html#ixzz1u0yt27EG
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...