Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanak Kart hala gelmedi...


Elandoriel

Öne çıkan mesajlar

Benim HSBC bankasında var.Kredi kartı numarası ve şifresiyle internet bankacılığına girdim dedim sk istiorum saten secenek var.Cart die anında bi kart olusturdu ve her turlu bilgisini yazdı.Limtide ben belirledim.Hesabın olmalı öncelikle.Sonrea internet bankacılıgındanda yaparsın onu 2 sn'de[signature][hline]..:: Respect ::..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanal kartta olaylar şöle gelişiyo; önce garanti den hesap açıyosun, sonra internet şifreni alıyorsuninternetten 10 sn içinde yeni kredi kartını hazırlayıp kullanıyosun. hesap olmadan sanal kart olmaz, çünkü sanal kartı kullanmak için hesabından karta para aktarıyorsun.o an için kartının limiti hesabından aktardığın para kadar oluyor.

git bi şubeye hesap açtır almak istediğininin fiyatı kadar parayı da hesaba yatır sora eve git, sanal kartını yarat paranı karta geçir alışverişi yap sonra da mutlu mesut yaşamına devam et :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tmm iste orda yeni heap yarat şıkkı vardı yani 3. secenekte diyoduki ki garantide hiçbir hesabım yok ise yazıyodu ona tıkladım sonra bi form cıktı adres tel isim fln onları doldurdum onayladıktan sonra en kısa zamanda adresinize sifreniz gonderilecektir yazdı. 2 hafta oldu yok daha.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir...
http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif

-www.hisaroyun.com -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...