Elandoriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 ben 2 hafta once garantiden sk basvurusu yaptım bana adresime bi zarf gonderlicegi soylendi 2 hafta oldu hala gelmedi ya benim garantide hiç bi hesabım yok acaba bunla ilgili olabilirmi? delircem ya bi swg oynayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 kesin kabul edildimi sartlara uydunmu .......yada adres degisikligi tel degisikligi oldumu ..[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sanal kart alman icin garanti bankasinda vadesiz bir hsesabinin bulunmasi gerekio[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nostabinda Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Benim HSBC bankasında var.Kredi kartı numarası ve şifresiyle internet bankacılığına girdim dedim sk istiorum saten secenek var.Cart die anında bi kart olusturdu ve her turlu bilgisini yazdı.Limtide ben belirledim.Hesabın olmalı öncelikle.Sonrea internet bankacılıgındanda yaparsın onu 2 sn'de[signature][hline]..:: Respect ::.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 arkadasin dedigi gibi. sanal kart demek zaten hesap demek... hesap aciyosun ve net sifresi parolasi hedesi aliyosun. sonra girip kendi kartini yaratiyosun zaten... ara adamlari, kibarlar, guzel cevap verirler agresiflesmedigin surece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 sanal kartta olaylar şöle gelişiyo; önce garanti den hesap açıyosun, sonra internet şifreni alıyorsuninternetten 10 sn içinde yeni kredi kartını hazırlayıp kullanıyosun. hesap olmadan sanal kart olmaz, çünkü sanal kartı kullanmak için hesabından karta para aktarıyorsun.o an için kartının limiti hesabından aktardığın para kadar oluyor. git bi şubeye hesap açtır almak istediğininin fiyatı kadar parayı da hesaba yatır sora eve git, sanal kartını yarat paranı karta geçir alışverişi yap sonra da mutlu mesut yaşamına devam et :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 tmm iste orda yeni heap yarat şıkkı vardı yani 3. secenekte diyoduki ki garantide hiçbir hesabım yok ise yazıyodu ona tıkladım sonra bi form cıktı adres tel isim fln onları doldurdum onayladıktan sonra en kısa zamanda adresinize sifreniz gonderilecektir yazdı. 2 hafta oldu yok daha.[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 o tip bir formu bende doldurdum interet üzerinden 1 dk sonra cepten aradılar sen öğrencimisin diye, daha sonra hayellerim suya düştü :( sabit bir geliri olmayana kredi kartı vermiyolar banka hesabı olayınıda bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 ha o zaman bilemiycem, hesap olmadan sanal kart verdiklerini bilmiyordum :) 444 le başlayan numaralarını ara sor istersen. noldu ne bitti öğrenebilirsin belki.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar