Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lineage II serverı açılabilir mi?

Deluna

Öne çıkan mesajlar

Ultima Online gibi paralı olmaması dahilinde açılmasında sakınca var mıdır?Bunu öğrenmek istiyorum.Bir yerden serverının kurulmasıyla ilgili dökümanlar buldum eğer bu türden bir sorunu yoksa sadece bilgi amaçlı öğrenmek istedim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
Sosyal ağlarda paylaş

ben ve birakaç arkadaşımız bu konu üzerinde birkaç aydır çalışıyoruz. ilk denemelerimiz gayet olumlu diyebilirim . ama işte bi ton bug var . gerçi bunları da fizleyen birçok insan var . ama sanırım hiçbir zaman tam anlamıyla mükemmel bir server kurulması imkansız[signature][hline]The AmokRunner
Sosyal ağlarda paylaş

gecenlerde dream bi link verdi bu forumlarda 2 gundur o serverı test ediyorum yani gercekten ozendirmek istemiyorum free servera fakat bu emulator bence 5-6 aya kadar ultimadaki runuo gibi olucak ,runuonun ilk zamanlarınıda hatırlıyorum yazılan scriptleri vsvs bunuda geniş bi kitle takip ediyo ve geliştiriyo kendi makinamada kurup denedim gayet guzel fakat bircok eksik var mesela bazı classların lvl40 questleri buglu dmg oranlarıda hatalı denedigim kadarı ile neyse yinede forumlarımızda linkini vs vermezsek cok sevinirim zaten insanın nette arayıpta bulamıyacagı birsey yok :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

emulatorun enaz 500 kisiyi bir arada kaldirabilmesi lazim oyunun oynanabilir olmasi icin emulatorde bunu basarabilirmi bilmiyorum bence yapamaz suanki emulator java dan ibaret yani cok kotu ilerliyecek tabiki..para verip oynayin iste ne var bukadar kastiracak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...