Deluna Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Ultima Online gibi paralı olmaması dahilinde açılmasında sakınca var mıdır?Bunu öğrenmek istiyorum.Bir yerden serverının kurulmasıyla ilgili dökümanlar buldum eğer bu türden bir sorunu yoksa sadece bilgi amaçlı öğrenmek istedim.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaploNexus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Bedava L2 server ı açmak bir problem yaratmıyor. Zaten böyle server lar mevcut. Ancak bedava l2 server ı henuz tamamlanmamış durumda pek çok ırkın skilleri çalışmıyor. Özellikle 20+ skiller yazılmamış. Bu yüzden pek keyifli değil orda oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 ben ve birakaç arkadaşımız bu konu üzerinde birkaç aydır çalışıyoruz. ilk denemelerimiz gayet olumlu diyebilirim . ama işte bi ton bug var . gerçi bunları da fizleyen birçok insan var . ama sanırım hiçbir zaman tam anlamıyla mükemmel bir server kurulması imkansız[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2004 sadece lol diyorum,turkler ne zaman 'nerde beles oraya yerles' psikolojisinden vazgeccek merak ediyorum...[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Oynanabilir Online Multi bir oyun ortaya çıkarana kadar.. Diğer türlü yabancı yapımlara mahkum kalır. Birşeyde denilemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 gecenlerde dream bi link verdi bu forumlarda 2 gundur o serverı test ediyorum yani gercekten ozendirmek istemiyorum free servera fakat bu emulator bence 5-6 aya kadar ultimadaki runuo gibi olucak ,runuonun ilk zamanlarınıda hatırlıyorum yazılan scriptleri vsvs bunuda geniş bi kitle takip ediyo ve geliştiriyo kendi makinamada kurup denedim gayet guzel fakat bircok eksik var mesela bazı classların lvl40 questleri buglu dmg oranlarıda hatalı denedigim kadarı ile neyse yinede forumlarımızda linkini vs vermezsek cok sevinirim zaten insanın nette arayıpta bulamıyacagı birsey yok :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 emulatorun enaz 500 kisiyi bir arada kaldirabilmesi lazim oyunun oynanabilir olmasi icin emulatorde bunu basarabilirmi bilmiyorum bence yapamaz suanki emulator java dan ibaret yani cok kotu ilerliyecek tabiki..para verip oynayin iste ne var bukadar kastiracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar