Durlag Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Ya bu ne salak bişeydir ya kredi kartı numarasını yanlış girdim diye yada banka onay vermedi diye bütün gün bekliyorum subs kısmında : Unable to modify your subscription.An invoice is currently in process diyo mail geliyo linke tıklıyosun bişey olmuyo ne irenç olmuş ya..Delirtti ne tutuyon ki bi gün beni bırak doru kart gireyim sende kazan bende kazanayım .. Varmı bunun çözüm yolunu yada ne yapmam gerektiini bilen?[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK GayZerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Ariakan the UbaAAHR BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Çiçu bu olay keremin basınada gelmisti ve baya bi sure beklemisti yanlıs hatırmlamıosam.. :([signature][hline]Su çok güzel...Gelsene.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Kerem e oldu 2 gun bekledi bekleyecen aslan[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 abi odeyin 3 aylik 6 aylik 1 yillik ne bilim kurtulun ole her ay odemeden :) hemde daha ucuza gelio...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 24 Ekim 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Bianda bilmem kac euro odemek koyuyo :)[signature][hline]Su çok güzel...Gelsene.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Durlag'la ayni anda denedik fakat ben bu sorunu 3 gundur yasiyorum 24 saat arayla duzeliyordu bu sefer Durlag'in sansina 3 saat sonra duzeldi :)[signature][hline]inanilmaz olana inan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 bende aynı sorunu yaşadım hatta belki "oha" diyebilirsiniz ama 4-5 gün falan bekledim öyle..tekrar açıldı tekrar yazdım gene unable falan demeye başladı. ama 4-5 gün sonrada ne hikmetse kabul etti..sanırım son zamanlarda bu sistemde bi hata var.benim başıma 2 hafta önce falan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar